tiistai 2. joulukuuta 2008

Hanurista tempaistu Raahen käräjäoikeuden päätös

Muuan oikeustieteen kandidaatti perehtyi minulle annettuun Raahen käräjäoikeuden päätökseen ja aineistoihin, joilla päätös on tehty. Juristin kommentti oli, että päätös on hanurista tempaistu. Olen itsekin analysoinut päätöstä tarkasti ja tehnyt siitä kirjalliset kommentit. Pystyn todistamaan päätöksen tahalliset virheet. Olen lähettänyt tiedot asioista tiedotusvälineille, perustuslakivaliokunnan jäsenille, istuvalle tuomarille, oikeusministerille sekä poliisiministerille. Olen tehnyt asioista rikostutkintapyynnön poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle ja kantelut oikeuskansleri Jaakko Jonkalle.

Oikeuskäsittelyä oli kuulemassa kolme ulkopuolista henkilöä, jotka kaikki voivat todistaa oikeudenkäynnin tarkoitushakuisuuden. Erikoista on se, että valmisteluistunnossa kaikki oli riidatonta. Syyttäjän olisi pitää vetää syyte pois, mutta näin ei tehty. Oikeudenkäyntiväitettäni ei käsitelty asianmukaisesti. Todistusaineistostani noin 80 prosenttia jätettiin oikeuden pääkäsittelyssä ottamatta huomioon, täysin lainvastaisesti käräjäoikeuden tuomarin toimesta. Oikeustieteen kandidaatin näkemys on se, että esittämäni todistusaineisto olisi tullut käsitellä asianmukaisesti. Minulla olisi pitänyt olla oikeus todistaa epäilemani asiat oikeudessa todeksi. Näin ei annettu tehdä. Lisäksi todistajaani ei kuultu todistajana. Voidaan kysyä, oliko oikeudenkäynti oikeudenmukainen? Kaikesta näki ja aisti sen, että käräjäsalin ulkopuolella oli tehty päätös siitä, että Erkki Aho tuomitaan Raahen käräjäoikeudessa keinoja kaihtamatta ja laista piittamatta. Varatuomari ja entinen nimismies sanoi, että Aho on astunut liian isoille varpaille. Raahen käräjäoikeuden päätöksestä valitetaan hovioikeuteen.

Totuuden voi nähdä nettisivuiltani, kirjastani ja DVD-dokumentista «Mayday From Finland». Nämä ovat Suomen viranomaisille todistusaineistoineen vaikeita julkaisuja. Nettisivustoani vastaan suoritetaan jatkuvasti voimakkaita hyökkäyksiä ja siksi sivujen ylläpitäminen on jo kohtuuttoman vaikeaa. Myös kirjani ja elokuvani koetaan kiusalliseksi todistusaineistoksi. Minulta jopa on estetty asioiden esittäminen Kalajoen kaupunginvaltuustolle virallisessa kokouksessa, vaikka valtuusto itse on sellaista selvitystä vaatinut.

Suomi ei ole oikeusvaltio. Suomi on saanut huomatuksen YK:n ihmisoikeuskomitealta siitä, että poliitikot puuttuvat oikeuslaitoksen toimintaan. Käräjätuomari Jussi Nilsson kirjoitti Lakimiesuutiset- lehdessä, että oikeuslaitos on alistettu poliittiseen valvontaan. Oikeuden väärät päätökset minua kohtaan ovat valtion hallinnon tavoite hiljentää minut ja julkisesti leimata minut epäluotettavaksi ja epäuskottavaksi. Tiedän olevani oikeassa. Eräs oikeustieteen tohtori on todennut, että "en ole Erkki Ahon juridisessa argumentoinnissa ja todistusaineistossa virheitä havainnut".

Ei kommentteja: