maanantai 23. marraskuuta 2009

Kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle osa 3

Salaiseksi julistetussa Säästöpankkisopimuksessa sovittiin lainvastaisesta toimialarationalisoinnista. Suomessa poistettiin pankkien ja Suomen valtion toimesta ylikapasitettia markkinoilta. Katso kohta salaiseksi julistetusta sopimuksesta. Alavieskan Puurakenne Oy oli määritelty markkinoilta poistettavien listalle. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä tiesi myydessään kiinteistöt ja maa-alueet sekä koneet, laitteet, tuoteoikeudet ja keskeneräisen tilauskannan, että yritys tullaan poistamaan markkinoilta valtion ja pankkien toimesta. Myyjät kuitenkin salasivat tiedon ostajilta. Teko täyttää varmasti törkeän petoksen tunnusmerkistön.


Talopakettimarkkinoilla oli reilusti ylikapasiteettia, mikä näkyy RTS-toimialaraportista.Kera Oy:ssä perustettiin niin sanottu ruumiinpesuryhmä toimialarationalisoinnin toteuttamiseksi. Se toimi varatoimitusjohtaja Seppo Arposen alaisuudessa ja sitä veti kehityspäällikkö Veikko Anttonen. Katso HS:n uutinen asiasta.


Kera Oy käytti niin sanottuja saattohoitajia markkinoilta poistettavien yritysten toiminnassa. Saattohoitajat tekivät kaikkensa Kera Oy:n tavoitteen toteuttamiseksi. He tekivät muun muassa toisten puolesta sellaisia sopimuksia, joilla estettiin rahoitus. Tässä esimerkkinä saattohoitaja Jouni Remeksen tekemä sopimus rahoituksen estämisestä PR-Teollisuus Oy:lle. Jos yhtiön osakkaat olisivat tienneet tällaisesta sopimuksesta niin koko yritystä ei olisi perustettu.

Talotehtaiden pudotuspeli
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/talotehtaiden-pudotuspeli.html

Aktiv Hansa-kauppa
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/trke-petos-ja-muita-rikoksia-aktiv.html

Salatut sopimukset
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.html

Suomen taloudellinen lama
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/suomen-taloudellinen-lama-1990-luvun.html

Suomen Pankin rooli
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/suomen-pankin-rooli.html

DVD-dokumentti youtubessa
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Sami Parkkonen Maan tapa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön
http://wincapita.wordpress.com/2009/11/02/maan-tapa-tayttaa-jarjestaytyneen-rikollisuuden-tunnusmerkit/

Ei kommentteja: