sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen vastaus Dnro 4222/4/0

Tässä alkuperäinen kantelu ja siihen saatu vastaus

Olen käynyt oikeutta jo 14,5 vuotta saamatta oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ja esteetöntä rikostutkintaa asioissani. Asiani selviää näistä linkeistä. Ensimmäinen on Youtuben linkki Saattohoitajat, jossa keskeisin asia on esitetty noin kuuden - seitsemän minuutin kohdalla jossa näytetään rikokset todistusaineistoineen.

PR-talojen markkinoilta poistaminen sisältää yksityiskohtaisen selostuksen todistusaineistoineen ja juridisine argumentoineen asiasta.

Kolmas linkki Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle osoittaa suomalaisen poliisi- ja oikeushallinnon tilan. Mikko Paatero ei ole vastannut minulle kirjeeseeni. Korkein oikeus ei ole purkanut vääriä päätöksiä, vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat. Keskeinen asia on esteellisen syyttäjä Sulo Heiskarin ja esteellisen rikostutkinnan johtajan Raimo Ollilan toiminta. Lähetän tämän kirjeen myös tiedoksi ja toimenpiteitä varten Korkeimman Oikeuden presidentti Pauliine Koskelolle sekä eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Pauniolle.

Youtube Erkki Aho Saattohoitajat
http://www.youtube.com/watch?v=mB1U6KXh3rA

PR-talojen markkinoilta poistaminen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/pr-talojen-markkinoilta-poistaminen.html

Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/02/avoin-kirje-poliisiylijohtaja-mikko.html


Kalajoella 04.11.2009 Erkki Aho

Tässä apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläisen vastaus


Soitin tämän vastauksen perusteella asian esittelijälle oikeusasiamiehensihteeri Terhi Arjola-Sarjalle perjantaina 20.11.2009 klo 10.45. Sovimme, että teen uuden kantelun yhteisesti sovitulla tavalla.

Ei kommentteja: