torstai 13. maaliskuuta 2014

Tuntematon poliisi ja oikeusvaltio SuomiFrom: Erkki Aho
Sent: Thursday, March 13, 2014 9:37 AM
Subject: oikeus todistaa asiat asiakirjoin

Valtiosyyttäjä Anssi Hiivala

On aika käsittämätöntä, että minulta peritään ulosotossa 63 370,11 euroa, jotka on saatu aikaan toisten rikosten avulla. Minut on tehty luottokelvottomaksi oikeuden väärillä päätöksillä, joita korkein oikeus kieltäytyy purkamasta. Minulta on estetty elinkeinotoiminta jo 20 vuodeksi. Nämä saatavat on saatu aikaan poliisien Raimo Ollilan ja Sauli Kuhan rikollisen toiminnan seurauksena. Molemmat henkilöt ovat lestadiolaisia ja kaiken lisäksi poliisiylijohtaja Mikko Paatero on ollut asiasta tietoinen.
Keskeiset tekijä asioissa ovat syyttäjät Sulo Heiskari ja Esa Mustonen sekä apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Minulla on pitää olla oikeus todistaa asiat asiakirjoin.
Keskeiset tekijät asioissa ovat asianajaja Antti Latola, Hannu Maskonen, Antti Kejo, Asko Keränen, varatuomari Paavo M. Petäjä, Mikko Kovalainen jne. sekä käräjätuomarit Jyrki Määttä, Heikki Sneck, Jaakko Raittila, Timo Tammiketo jne. Kysymys on myös laillisuusvalvojien toiminnasta ja Suomen Asianajajaliiton toimista, joita oikeuskansleri suojelee. Minulla pitää olla oikeus todistaa asiat asiakirjoin.

Kalajoella 13.03.2014
Erkki Aho


Ei kommentteja: