maanantai 5. marraskuuta 2012

Kiirehtimispyyntö

From: E.Aho
Sent: Monday, November 05, 2012 11:21 AM


Subject: kiirehtimispyyntö

Esittelijä Kristina Oinonen

Pyydän kiirehtimään tuomioideni purkua, koska tuomioiden purkuperusteet ovat kiistattomat.

 1. Kaupanvahvistajaksi merkitty syyttäjä Sulo Heiskari ei ole ollut paikalla, kun kiinteistö- ja muut kaupat on vahvistettu eikä myöskään kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo. Lisäksi syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä lukuisissa minua ja yritystoimintaani koskevissa asioissa.
 2. Tutkinnanjohtajana on lähes kaikissa rikostutkinnoissa myös varatuomari Mikko Kovalaisen asioissa ja hän on jättänyt aina kaikki todistusaineistot huomioonottamatta rikostutkinnoissa ja on kiistatta toiminut esteellisenä tutkinnanjohtajana.
 3. Kiinteistökaupoissa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoitettiin keskeneräinen tilauskanta 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa.
 4. Kiinteistökaupassa myyjinä toimivat väliaikaiset pesänhoitajan Antti Latola ja Hannu Maskonen, joilla ei konkurssisäännön mukaan ollut oikeutta myydä kiinteistöjä. Heillä ei myöskään ollut pantinhaltijan kirjallista suostumusta myydä pantattua omaisuutta.
 5. Lisäksi myyjä eli Kera Oy oli päättänyt jo etukäteen poistaa markkinoilta ylikapasiteettiä ja PR-talot kuuluivat markkinoilta poistettavien listalle myyjän eli Kera Oy:n mukaan. Kauppa täyttää kiistatta törkeän petoksen tunnusmerkistön.
 6. Asianajaja Jouni Vihervalli tunnustaa edustaneensa muun muassa Erkki Aho ja Heino Virtaa Ylivieskan käräjäoikeudessa ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja.
 7. Ylivieskan käräjäoikeus ei ollut laittanut tiedoksiantoja eli haasteita oikeuteen haastetuille, mutta siitä huolimatta Ylivieskan käräjäoikeus oli tehnyt asiassa päätöksen tietoisena siitä, että haasteita ei oltu toimitettu tiedoksi asianomaisille.
 8. Alavieskan Puurakenne Oy konkurssipesä purki tehdyt kaupat ja samalla purkautuivat takaukset, koska takaukset eivät voi jäädä voimaan kun kaupat on purettu.
 9. Alavieskan Puurakenne Oy haki PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin vaikka kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet. Konkurssihakemus on tehty väärillä tiedoilla.
 10. Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa, ettei hänellä ollut toimeksiantoja eikä valtakirjoja konkurssiasiassa, mutta siitä huolimatta hän on antanut asiassa lausunnon Ylivieskan käräjäoikeudelle, että kanne on oikea. Alavieskan Puurakenne Oy konkurssipesä on antanut asiassa lausunnon Ylivieskan käräjäoikeudelle konkurssiin hakemansa PR-Teollisuus Oy:n puolesta ilman valtakirjoa ja toimeksiantoja.
 11. Varatuomari Asko Keränen, entinen asianajaja, tunnustaa, että hän jätti valitukset asiassa tekemättä hovioikeuteen, vaikka hänellä oli valtakirjat asian hoitamiseen. Keräsen erosi Suomen Asianajajaliitosta elokuussa 2012, sen jälkeen kun oli ollut sähköpostivaihdossa Erkki Ahon kanssa.
 12. Syyttäjä Petri Oulasmaa nosti syytteen Erkki Aho vastaan velallisen epärehellisyydestä Merita-Pankin nimissä lainanmyöntäneen pankinjohtaja Mauri Ylitalon tietämättä ja vielä sellaisesta saatavasta, jota ei ollut olemassakaan, koska kaupat oli purettu. On todennäköistä, että Hannu Maskonen ohjeiden mukaan. Hannu Maskonen esitti Erkki Aholle, että hän lopettaisi asioiden penkomisen ja maksaisi hänelle 10000 markkaa. Aho ei suostunut Maskosen vaatimukseen ja Maskonen haki Erkki Ahon henkilökohtaiseen konkurssiin ja teki sen jälkeen oman ratkaisunsa. Maskonen on haudattu vuonna 2002.
 13. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä teki kaupat rahanpesijöiden kanssa. Tässä kaupassa asiantuntijana oli muun muassa asianajaja Asko Keränen. Ostajana kaupassa toimi Rienstrojen yritys. Yhdysvalloissa Henrik Rienstralle vaadittiin rahanpesusta 210 vuoden tuomiota , Richard Rienstralle 190 vuoden tuomiota ja viidelle muulle 170 vuoden tuomiota. Henrik Rienstra kuoli juuri ennen oikeudenkäyntiä ja Richard tuomittiin vankeuteen. Suomessa KRP jätti rahanpesuilmoitukset tutkimatta, vaikka näytöt olivat kiistattomat.
 14. Kun Rienstrojen yritys meni konkurssiin, niin asianajaja laittoi väärän firman koneet ja laitteet konkurssipesään, jotta konkurssipesän tulosta olisi voitu parantaa. Richard Rienstra teki väärän valan oikeudessa syyttäjä Sulo Heiskarin tietäen. Kaikki nämä asiat ovat olleet tutkinnanjohtaja Raimo Ollilan tiedossa sekä syyttäjä Esa Mustosen tiedossa. Kuitenkin he omia rikoksiaan peitelläkseen nostivat syytteen Erkki Aho vastaan varatuomari Mikko Kovalaisen kunnianloukkauksesta. Mikko Kovalainen on yksi maamme vaarallisimmista rikollisista, joka aiheuttanut toimillaan valtavaa taloudellista vahinkoa ja hirvittää henkistä kärsimystä muun muassa Suomussalmella Paavo ja Seppo Heikkiselle, Helsingissä ja Espoossa lukuisille henkilöille väärentämällä avoimia asianajovaltakirjoja sekä hoitamalla asioita päämiesten tietämättä.

 15. Nämä kaikki ovat kiistattomia oikeudenkäymiskaaren mukaisia tuomionpurkuperusteita. Siksi pyydän kiireellisesti purkamaan kaikkia minua ja yritystoimintaani koskevat eri oikeusasteiden päätökset koko 17.5 vuoden ajalta.

  Kalajoella 04.11.2012

  Erkki Aho
  Kalajoen kauounginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: