maanantai 10. toukokuuta 2010

Kolomas pölövästi!


Ylläolevan apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalaisen vastauksen 6.5.2010 Drno OKV/616/172010 saat suuremmaksi klikkaamalla hiirellä kuvan päällä. Vastaus on allaolevaan sähköpostiin, mikä on lähetetty 4.5.2010 tiedoksi ja toimenpiteitä varten.

----- Original Message -----
From: Erkki Aho
To: jukka.riikonen@poliisi.fi
Sent: Tuesday, May 04, 2010 7:44 AM
Subject: tiedoksi ja toimenpiteitä varten

Pyydän Teitä Helsingin poliisipäällikkö Jukka Riikonen ryhtymään asian vaatimiin toimenpiteisiin alaisenne rikoskomisario Jouni Niskasen virkarikoksen johdosta.

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/05/toinen-polovasti.html

Kalajoella 04.05.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen on osannut lukea ensimmäisen sanan: tiedoksi, mutta sen jälkeen hän ei ole osannut lukea sanoja: ja toimenpiteitä varten. Kantelu on lähetetty juuri valtioneuvoston oikeuskanslerista annetun lain 3 §:n 1 momentin mukaisen kirjallisen ilmoituksen tutkimista varten, jossa valitetaan Helsingin rikoskomisario Jouni Niskasen kiistattomasta virkarikoksesta. Oikeuskanslerin on tutkittava asia, kun kiistattomasti voidaan osoittaa rikoskomisario Jouni Niskasen virkarikos. Oikeuskanslerin on tutkittava asia, jos on edes syytä epäillä asiaa. Nyt ei ole tarvitse epäillä virkarikosta, vaan voidaan kiistattomasti osoittaa rikoskomisario Jouni Niskasen virkarikos.

Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen ja oikeuskanslerin määräämä esittelijä notaari Henna-Riikka Välinen syyllistyvät näin virkarikokseen jättämällä kiistattoman virkarikoksen tutkimatta. He vastoin totuutta väittävät, että kirjoitus on lähetetty tiedoksi. Jokainen lukutaitoinen henkilö voi todeta, että kirjoitus on lähetetty tiedoksi ja toimenpiteitä varten. Virkarikos on syntynyt siinä, että vastaus on: asia ei anna aihetta toimenpiteisiin. Esittelijän Henna-Riikka Välisen osalta virkarikoksen tutkinta vastuu on Helsingin poliisille ja apulaisoikeuskanslerin Mikko Puumalaisen osalta eduskunnan perustuslakivaliokunnalle.

Apulaisoikeuskanslerin Mikko Puumalaisen toiminnan osalta on tutkittava myös muut virkarikokset:

Yksilöimätön kirjoitus
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/03/yksiloimaton-kirjoitus-ja-oikeusvaltio.html
esittelijänä oikeuskanslerinsihteeri Sanna Mäkelä

Trukki romutettiin omistajan tietämättä
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/04/trukki-romutettiin-omistajan-tietamatta.html
esittelijänä oikeuskanslerinsihteeri Outi Lehvä

Sanna Mäkelän ja Outi Lehvän epäiltyjen virkarikosten osalta tutkinta kuuluu Helsingin poliisille. Vaadin, että saan antaa loppulausunnon rikostutkinnoissa. Apulaisoikeuskansleri Mikko Kovalaisen virkarikokset käsittelee eduskunnan perustuslakivaliokunta.

Kalajoella 10.05.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: