torstai 18. maaliskuuta 2010

Yksilöimätön kirjoitus ja oikeusvaltio Suomi

Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalaisen vastaus 17.03.2010 Dnro OKV/227/1/2010 on selkeä osoitus laillisuusvalvonnan tilasta. Olen pyytänyt oikeuskansleria selvittämään kahdessa eri linkissä esittämäni asiat Ylivieskan poliisin rikollisesta toiminnasta. Pyydän lukijoita perehtymään ko. linkkeihin ja niissä esitettyihin tosiasioihin.
Tässä linkit:
http://www.promerit.net/tiedoksi.asianomaisille.htm

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/08/lahes-30-vuotta-vailla-lain-suojaa.html

Sen jälkeen voitte ottaa kantaa siihen tarvitaanko Suomessa tällaista laillisuusvalvontaa. Myös perustuslakivaliokunnan toiminta laillisuusvalvojien valvojana joutuu outoon valoon, kun perustuslakivaliokunta ei puutu laillisuusvalvojien rikolliseksi epäiltävään toimintaan. Miksi tiedotusvälineet vaikenevat laillisuusvalvojien toiminnasta? Yhteiskunnan etu vaatii tällaisten yhteiskunnan mätäpaiseiden puhkaisemista.

Kiireellinen selvityspyyntö apulaisoikeuskanslerille

Apulaisoikeuskansleri on antanut huomautuksen poliisilaitoksessa työskentelevälle komisariolle. Apulaisoikeuskansleri kiinnitti huomiota myös poliisilaitoksen poliisipäällikön toimintaan.
Tässä asiassa oikeuskanslerinvirasto ei ole nähnyt ainakaan vielä nähnyt mitään laitonta rikoksista puhumattakaan, katso http://www.promerit.net/tiedoksi.asianomaisille.htm


eikä myöskään tässä asiassa.

Lähes 30 vuotta vailla lain suojaa
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/08/lahes-30-vuotta-vailla-lain-suojaa.html


Pyydän kiireellistä selvitystä siitä miksi laillisuusvalvojat suojelevat poliisien ja syyttäjän rikollista toimintaa.

Kalajoella 20.02.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja


Tässä apulaisoikeuskanslerin järkyttävää välinpitämättömyyttä osoittava vastaus. Kenen etua palvelee tällainen toiminta verovaroilla ja virkavastuulla?

1 kommentti:

Ernesti kirjoitti...

Vastuulliset viranomaiset ovat kehittäneet sellaisen laittomuusmuurin, jota Suomen kanslaisten perustualai nmukaiset, eikä ihmisoikeussopimuksen mukaiset oikeudet lävistä. Voimalla on aina vastavoima ja tässä asetelmassa se ei lupaa hyvää, ei kummallekaan osapuolelle.