maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kääntäjä Kovalainen hävisi jälleenEspoon käräjäoikeus tuomitsi kääntäjä Kovalaisen korvaamaan vastaajaalle oikeudenkäyntikuluja korvauksena 9 760 euroa korkolain 4 §:n 1 momentin mukaisine viivästyskorkoineen. Mikko Kovalainen työllistää edelleenkin oikeuslaitosta tarpeettomilla oikeudenkäyneillä ja aiheuttaa näin yhteiskunnalle ylimääräsiä kuluja samoinkuin vakuutusyhtiöille. Kovalainen aiheuttaa syyttömille ihmisille suuria taloudellisia meneteyksiä ja mittaamattomia henkisiä kärsimyksiä. Poliisilla ei ole pienintäkään aikomusta lopettaa Mikko Kovalaisen yhteiskunnan varojen ja oikeuslaitoksen väärinkäyttöä.

On käsittämätöntä, että poliisiviranomaiset eivät puutu kääntäjä Kovalaisen toimintaan eivätkä tutki hänen tekemiään rikoksia. Nykyinen Raahen käräjäoikeuden laamanni Ritva Pesonen-Ehrola toimi Oulun raastuvanoikeudessa vuonna 1992 ja hän teki jo silloin Mikko Kovalaisesta kantelun Rovaniemen hovioikeuteen ja pyysi kiinnittämään huomiota Kovalaisen esittämiin väitteisiin mahdollisia toimenpiteitä varten. Oikeusneuvos Ritva Pesonen-Ehrola oli tuomarina 10.11.1992 § 955 kohdalla, jossa kantajana oli Jumalisjärven Lohi Ay, jonka asioitsijana oli Mikko Kovalainen.

Olen selvittänyt asian ja tilanne on se, että Mikko Kovalainen oli haastanut väärät vastaajat oikeuteen ja Oulun Raastuvanoikeuden päätös on oikea. Mikko Kovalaisen olisi pitänyt haastaa nimismies Vesa Juntunen ja tämän yhtiön osakas Lauri Heikkinen oikeuteen, jotka olivat todelliset syylliset asiassa. Mikko Kovalainen haastoi väärät henkilöt oikeuteen jotta hän saattoi näin rahastaa enemmän Paavo Heikkiseltä ja tämän vakuutusyhtiöltä. Poliisi ei ole vieläkään suostunut siihen, että selvittämäni rikos julistettaisiin totuudeksi. Miksi poliisi suojelee Vesa Juntusta, Lauri Heikkistä ja Mikko Kovalaista?

Ei kommentteja: