keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Miksi KRP ei löydä rikoksia selvien näyttöjen perusteella?

KRP:n päällikkä Robin Lardot

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, April 15, 2015 9:35 AM
Subject: miksi KRP ei löydä rikoksia selvien näyttöjen perusteella

KRP:n päällikkö Robin Lardot
Olen tehnyt lukuisia tutkintapyyntöjä PR-talojen konkurssivyyhdestä, jossa kaupanvahvistaja, syyttäjä Sulo Heiskarin rikollinen toiminta on kiistattomasti todistettu. Lisäksi on kiistattomasti todistettu poliisi Raimo Ollilan virkavelvollisuuksien laiminlyönti. Kaiken huippu on se, että varatuomari Paavo M. Petäjä ja entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ovat tunnustaneet rikoksensa ja siitä huolimatta KRP ei löydä asioista rikoksia. Lisäksi asianajaja Hannu Maskonen on tehnyt oman ratkaisunsa. Olen käynyt asianajajani kanssani aineistot läpi ja aineistot ovat nyt hänellä toimenpiteitä varten. Asiat eivät voi olla vanhentuneita, koska asiat ovat olleet koko ajan vireillä.. Lisäksi kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa kertoo totuuden asioista ja siinä on myös todistusaineistot kopioituna. Tätä ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut asianajajani piti erinomaisena selvityksenä ja todistusaineistona asiassa. Tässä on tutkintapyyntö, jonka Ylivieskan poliisi Ilkka Piispanen jätti tutkimatta ja Oulun syyttäjä, entinen Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa syyttämättä.

Tutkintapyyntö – oikeusvaltio Suomi

Olen pyytänyt keskusrikospoliisilta  luetteloa tekemistäni tutkintapyynnöistä lukuisia kertoja, mutta en ole niitä saanut. Olen saanut tutkintapyynnöistä luettelon Kalajoen poliisilta, vaikka Ylivieskan poliisi yritti estää tutkintapyyntöjen lähettämisen.

Katso Suppea luettelo

Haluan tietää MIKSI KRP:N POLIISI EI LÖYDÄ ASIOISTA RIKOKSIA, VAIKKA ASIANAJAJA PITÄÄ NÄYTTÖJÄ RIKOKSISTA KIISTATTOMINA.

Tässä todistus KRP:n toiminnasta
Yhteiskuntakritiikkiä

Pyydän Teiltä vastausta sähköpostitse mahdollisimman pian, sillä olen joutunut kärsimään rikollisten toimesta neljä konkurssia ja saanut ehdottaman vankeustuomion sellaisen saatavan perusteella jota ei ollut olemassakaan, koska kaupat oli purettu. Lisäksi minulle on langetettu useita kunnianloukkaustuomiota, joissa syyttäjänä on ollut esteellinen Sulo Heiskari ja tutkinanjohtajana esteellinen Raimo Ollila. Todistusaineistoani ei ole otettu vastaan ja todistajiani ei ole kuultu. Onko tämä oikeusvaltio? Olen joutunut kärsimään valtavat taloudelliset vahingot ja mittaamattomat henkiset kärsimykset valtion rikollisen toiminnan takia.

Oikeustaisteluni löytyy internetistä osoitteesta

Kalajoella 15.04.2015

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu 7.s kausi

044-3025948


Ei kommentteja: