lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kollegiaalinen suojelujärjestelmäPyysin valtakunnansyyttäjäviraston johtajaa Matti Nissistä ryhtymään toimenpiteisiin virastossaan riehuvaan rikolliseksi epäiltävään toiminnan lopettamiseksi. Vastauksen asiassa antoi pahin epäilty eli apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Oikeusministeri ja sisäministeri ovat avuttomia kuin lehmät suossa. He eivät eväänsä räväytä alaistensa rikolliseksi epäiltävän toiminnan lopettamiseksi ja syyllisten vastuuseen saamiseksi. Suomen kansa on kuitenkin rehellistä ja käsittääksi on vain ajan kysymys kun joltakin pettää pinna ja rikollisten suojelijoista yksi tai useampi istuu pilven reunalla.

From: E.Aho
Sent: Monday, March 12, 2012 10:37 AM
To: VKSV@oikeus.fi ; tapani.tasanto@poliisi.fi ; krista.soukola@oikeus.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; anna-maja.henrikson@om.fi
Subject: Uudelleen ja lainmukaisesti tutkittavaksi

Pyydän valtakunnansyyttäjäviraston johtajaa Matti Nissistä ryhtymään asian vaatimiin toimenpiteisiin sekä oikeusministeri Anna-Maja Henriksonia ja poliisiministeri Päivi Räsästä ryhtymään asian vaatimiin toimenpiteisiin asian johdosta.
Katso totuus ei pala tulessakaan, avatkaa linkit ja katsokaa youtube-videot. Valtakunnansyyttäjäviraston toiminnassa on se hyvä puoli, että asioissa on paljon parantamisen varaa.
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/03/kihlakunnansyyttaja-krista-soukolan.html

Kalajoella 12.03.2012
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: