tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pasi Markus Leinonen




















From: E.Aho
Sent: Tuesday, June 07, 2011 7:24 AM
To: sjapoy@pmleinonen.com ; ritva.viljanen@intermin.fi ; kirjaamo@okv.fi ; tiina.astola@om.fi ; kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi ; konkurssiasiamies@oikeus.fi
Subject: konkurssipesänhoitaja Pasi Markus Leinonen

Konkurssipesänhoitaja varatuomari Pasi Markus Leinonen gsm 044-3591 592
email: sjapoy@pmleinonen.com

Erkki Ahon konkurssiasia

Olen pyytänyt oikeuskansleria ja oikeusministeriötä tutkimaan konkurssimenettelyn järkevyyden asiassani, koska rahavarat ovat vain 9 euroa. Minulla ei ole omaa puhelinta, vaan käytän vaimoni puhelinta. Se on pääosin äänettömänä, mutta tekstiviestillä minut saa kiinni. Puhelin numero on 044-3025948. Sähköpostiosoitteeni näkyy tässä sähköpostissa. Asiakokonaisuus on myös Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen käsittelyssä ja päätöstä voidaan odottaa kesän aikana. Kaikki tuomioni ovat parasta aikaan korkeimmassa oikeudessa purkukäsittelyssä.

Konkurssi on saatu aikaan täysin rikollisesti ja konkurssimenettelyssä on jätetty huomioonottamatta ulosottoselvityksessä valtiolta vaatimani vahingonkorvausvaatimus

Suomen valtiolle 192 768 873 euroa + korot
varatuomari Mikko Kovalaiselle 7,2 miljoonaa euroa + korot
Kalajoen kaupungille 2,4 miljoonaa euroa + korot

Tiedän, että konkurssipesälle summat voidaan ilmoittaa noin summina, sillä ITC Finland Oy:n konkurssissa verottaja Raimo Partanen ilmoitti n. 120 0000 markan saatavan miljoonaksi markaksi ja esiintyi suurimpana velkojana ITC Finland Oy:n konkurssipesässä vaikka ei sitä todellisuudessa ollutkaan. Suurimpien velkojien suostumuksella väliaikainen konkurssipesänhoitaja Antti Kejo myi koneet ja laitteet rahanpesijöille, joita oli ostajayhtiö Ultra Prima Oy:ssä, jotka jo omistivat koneet ja laitteet entuudestaan. Väliaikainen konkurssipesänhoitaja Antti Kejo oli laittanut ITC S.A:n koneet ja laitteet ITC Finland Oy:n konkurssipesään. Menettelyä perusteltiin sillä, että näin parannetaan ITC Finland Oy:n konkurssipesän tulosta. Koneet ja laitteet oli mahdollista laittaa ITC Finland Oy:n konkurssipesään, koska Richard Rienstra teki väärän valan ITC Finland Oy:n pesänluettelon vannontatilaisuudessa. Paikalla oli vannontatilaisuudessa myös syyttäjä Sulo Heiskari, joka tiesi, että Ricahrd Rienstra teki väärän valan ja sen, että varatuomari väliaikainen pesänhoitaja Antti Kejo oli laittanut ITC S.A.:n koneet ja laitteet ITC Finland Oy:n konkurssipesään. KRP jätti Rienstrojen rahapesuepäilyt tutkimatta, vaikka USA:ssa Ricahrd Rienstran kavereista 5 tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin ja Richard Rienstrakin sai lähes kahden vuoden vankeustuomion. Richardille vaadittiin USA:ssa vankeutta 190 vuotta ja hänen isälleen Hendrik Rienstralle 210 vuotta, mutta Hendrik kuoli juuri ennen oikeudenkäyntejä. Rienstrojen rahanpesusta on mielestäni kiistattomat näytöt Suomessa ja rahapesuepäilyt kohdistuvat APR:n konkurssipesään ja Alavieskan kuntaan. Rahat kulkivat Merita-pankin kautta. KRP ja poliisi jätti kaikki asiat tutkimatta.

Henkilökohtainen konkurssini on varmasti laiton. Olen tehnyt käräjätuomari Heikki Sneckin toiminnasta tutkintapyynnön KRP:lle. Muistaakseni käräjätuomari Heikki Sneck oli aikanaan tuomarina Ylitalon Veneiden konkurssioikeudenkäynnissä Kokkolassa. Väärän konkurssin johdosta Alpo Ylitalo vaati oikeusministeriöltä 7 miljoonan markan korvauksia, mutta oikeusministeri Johannes Koskinen maksoi saamani tiedon mukaan 2 miljoonaa euroa. Salaiseen sopimukseen sisältyi tiettävästi vaitiolositoumus sekä sitoumus olla nostamatta syytteitä rikoksiin syyllistyneitä vastaan. En ole nähnyt tuota sopimusta, mutta nämä tiedot perustuvat Alpo Ylitalon kertomaan.

Mielestäni käräjätuomari Heikki Sneckin laittomat konkurssit on näin hinnoiteltu jo tämän tapauksen yhteydessä valtion puolesta ja siksi voin ottaa tämän hinnoittelun pohjaksi vaatimuksilleni asioissani. Vaadin, että konkurssipesä käynnistää oikeustoimet käräjätuomari Heikki Sneckiä vastaan ja vaatimukseni on 400 000 euron korvausvaatimukset. Käräjätuomari Heikki Sneck kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoa asiassa ja teki mielestäni tietoisesti väärän päätöksen.

Lisäksi on toinen konkurssioikeudenkäynti, jonka käräjätuomarina oli Timo Tammiketo. Käräjätuomari Timo Tammiketo kieltäytyi vastaanottamasta asiassa todistusaineistoa ja mielestäni sekä minun oikeustajuni mukaan kiristyksen avulla sai aikaan oikeuden väärän päätöksen. Vaadin käräjätuomari Timo Tammikedolta 400 000 euron vahingonkorvauksia.

Konkurssioikeudenkäyntiin johtanut ensimmäinen oikeudenkäynti tapahtui Raahen käräjäoikeudessa, jossa käräjätuomarina oli Jyrki Määttä. Määttä ei antanut minun esittää oikeudessa edes vastinetta. Hän ei myöskään suostunut ottanut vastaan todistusaineistoa eikä antanut minun kuulustella vastapuolen todistajaa mikä on Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastainen menettely. Asian todistaa kolme valaehtoista todistajaa, jotka olivat seuraamassa oikeudenistuntoa. Vaadin käräjätuomari Jyrki Määtältä 400 000 euron vahingonkorvauksia tietoisesta väärästä päätöksestä.

Ylivieska-Raahen käräjäoikeudenistunnossa käräjätuomarina oli Jaakko Raittila, joka ei ollut perehtynyt asiaan juuri lainkaan ja hän ilmoitti minulle puhelinkeskustelussa etukäteen ettei asiassa oteta vastaan todistusaineistoa eikä kuulla todistajia. Siksi en mennyt oikeudenkäyntiin, koska katsoin, ettei oikeudenkäynti täytä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin vaatimuksia, joita olin oikeudenkäynniltä vaatinut. Minut pidätettiin viikonlopuksi Ylivieskan putkaan ja vietiin sieltä suoraan oikeudenkäyntiin, jossa ei todellakaan otettu vastaan todistusaineistoa eikä kuultu todistajia eikä myöskään suostuttu siihen, että olisin saanut oikeusavustajan. Oikeudenpäätöskin oli tehty etukäteen ennen oikeudenistuntoa. Oikeudenistuntoa oli seuraamassa henkilö, joka on antanut asiassa valaehtoisen todistuksen.
Vaadin käräjätuomari Jaakko Raittilalta 500 000 euron korvauksia.

Rikostutkinnat asioissani on tehty kelvottomasti. Vaadin poliisi Harri Rahkolalta 100 000 euron vahingonkorvauksia ja tutkinnanjohtaja Raimo Ollilalta 1 000 000 euron vahingonkorvauksia.
Vaadin poliisi Jaakko Savilammelta 100 000 euron vahingonkorvauksia ja tutkinnanjohtaja Tapani Tasannolta 1 000 000 euron vahingonkorvauksia. Vaadin kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskarilta 1 000 000 euron vahingonkorvauksia ja syyttäjä Esa Mustoselta 1 000 000 euron vahingonkorvauksia.

Vaadin poliisirikoksia tutkivalta kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehdolta 500 000 euron vahingonkorvauksia ja apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeelta 1 000 000 euron vahingonkorvauksia.

Vaadin korkeimman oikeuden esittelijältä Kaisu Arposelta 100 000 euron vahingonkorvauksia.

Tässä vain muutama esimerkki. Teen viikon kuluessa tarkemman erittelyn ja perusteet kaikista niistä vahingonkorvausvaatimuksista joita konkurssipesälläni tulee olemaan. Perusteet pääosin löytyvät blogeistani samoin kuin todistusaineistot.

Tässä yhteydessä laitan konkurssipesänhoitajalle todisteeksi ulosottoon esittämäni vaatimuksen Suomen valtiolle 192 768 873 euron vaatimuksista. Tämä on ulosotosta saatu todistus. Lähetän todisteeksi pienen kirjallisen todistusaineiston ja juridisen argumentoinnin kirjeitse, mikä todistaa totuuden asioissa. Muutoin asioihin voi perehtyä täältä:

DVD Mayday from Finland
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Lähetän tämän kirjeen todisteeksi ja toimenpiteitä varten oikeusministeriön kansliapäällikölle Tiina Astolalle, sisäasianministeriön kansliapäällikölle Ritva Viljaselle, oikeuskanslerille Jaakko Jonkalle ja keskusrikospoliisille sekä konkurssiasiamiehelle.

Kalajoella 07.06.2011

Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: