keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kihlakunnanvouti vastasiFrom: Erkki Aho
Sent: Monday, January 26, 2015 3:25 PM
Subject: ulosotto oikeuskäsittelyyn

Kihlakunnanulosottomies Vesa Heikkinen

Olen vastustanut ulosottoja moneen kertaa ja jatkuvasti. Siitä huolimatta ette ole keskeyttäneet ulosottoja. Minä vaadin asiat oikeuskäsittelyyn, jossa voin todistaa ulosotossa olevat saatavat rikollisesti aikaansaaduksi. Keskeiset tekijät ovat syyttäjä Sulo Heiskari, syyttäjä Esa Mustonen ja poliisi Raimo Ollila muiden ohella. Näiden esteellisyyden todistaminen on peruste kaikkien tuomioideni purkamiselle. Siksi vaadin kiireellistä oikeuskäsittelyä asioille käräjäoikeudessa.

Kalajoella 26.01.2015 Erkki Aho, Kalajoen kaupunginvaltuutettu 7.s kausi

Kalajoella

From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, January 20, 2015 4:31 AM
Subject: Fw: ulosotto oikeuskäsittelyyn

Vesa Heikkinen,

Virkamiehen pitää vastata kohtuullisen ajan kuluessa esitettyyn asiaan. Tämä kohtuullinen aika on ohjeiden mukaan 14 vuorokautta. Odotan vastaustanne.

Kalajoella 20.01.2015

Erkki Aho, kaupunginvaltuutettu Kalajoki

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, January 15, 2015 9:12 PM
Subject: ulosotto oikeuskäsittelyyn

Vesa Heikkinen , kihlakunnanulosottomies,

minä vastustan yhä edelleen ja koko ajan vastustanut kaikki ulosotossa olevia saatavia. Miksi asiaa ei saada oikeuskäsittelyyn?
Pyydän pikaista vastausta Miksi pidätte asioita ulosotossa vaikka olen koko ajan vaatinut asioiden käsittelyä oikeusistuimessa, koska todelliset syylliset ovat syyttäjä Sulo Heiskari ja poliisi Raimo Ollila sekä asianajajien ja varatuomareiden rikosliiga. Pyydä pikaista vastausta asiassa.

Kalajoella 15.01.2015

Erkki Aho


Erkin kommentti: ASIA ETENEE NYT RIVAKASTI

Ei kommentteja: