sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vastaus asianajaja Asko Keräselle


Vastaus asianajaja Asko Keräselle

Vastauksena tähän viestiin: Lueskelin vanhoja juttuja netistä ja huomasin sinun blogin koskien
PR-Talon konkurssia. Väität siellä, etten tehnyt valitusta sopimuksen
mukaisesti jostakin (en tarkkaan muista mistä) asista. Sehän meni
niin, että ennen valitusajan päättymistä minulle ilmoittettiin, että
joku muu muistaakseni Torniosta tai Kemistä tekee sen valituksen.
Tällä perusteella jätin valituksen tekemättä.

Jos tämä osoite on edelleen voimassa ja saat tämän ilmoita niin kerron
lisää kuulumisia.


totean seuraavaa:

Muistisi virkistämiseksi kerron mitä asiaa varten Heino Virta ja minä annoimme Sinulle avoimet valtakirjat:

Pesänluettelon vannomistilaisuudessa 4.7.1996 toin asiat julki. Kerroin tilaisuudessa käsitykseni konkurssista. Tilaisuudessa olivat läsnä syyttäjä Sulo Heiskari ja asianajaja Asko Keränen. Keränen pyysi välittömästi tilaisuuden jälkeen minut kahville ja totesi, että toivottavasti pesänhoitajilla on vastuuvakuutus, sillä hänen mielestään konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu. Pyysin asianajaja Asko Kerästä hoitamaan hänen omasta esityksestään valituksen asiasta Vaasan hovioikeuteen. Tein Asko Keräselle valtakirjan asiassa samoin kuin myös Heino Virta teki valtakirjan asianajaja Asko Keräselle. Keränen ei kuitenkaan tehnyt valitusta Vaasan hovioikeuteen asiassa, vaan jätti asian hoitamatta. Valitusaika oli kulunut umpeen, kun asianajaja Keränen ilmoitti meille asiasta. Kera Oy:n kehityspäällikkö ja ns. ruumiinpesuryhmän vetäjä Veikko Anttonen sanoi, että he tietävät Asko Keräsestä niin paljon sellaisia asioita, ettei Keränen lähde ajamaan asioita heitä vastaan. Asko Keränen on syyttäjä Sulo Heiskarin hyvä kaveri.

Katso tästä tarkemmin

Todistusaneisto siitä, että Sinulle on annettu avoin valtakirja myös Heino Virran toimesta on tässä linkissä. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2010/10/kiirehtimispyynto.html

Kumpikaan meistä, Heino Virta ja minä, emme ole peruneet toimeksiantoa. On siis kiistattoman selvää, että olet jättänyt asianajajana velvoitteesi hoitamatta ja aiheuttanut meillä valtavia taloudellisia vahinkoja ja mittaamattomia henkisiä kärsimyksiä.

Lisää tosiasioita tässä:


Ei voi välttyä vaikutelmalta, että asianajaja Asko Keränen ostettiin asiassa hiljaiseksi.
Olit Rienstroilla oikeudellisena avustajana. Siitä minulla on paljon näyttöä. Richard Rienstra ja hänen kaverinsa tuomittiin rahanpesusta. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/12/rienstrat-paljastuivat-rahanpesijiksi.html

Lähetän tämän viestin myös korkeimmalle oikeudelle tuomionpurkuja varten, oikeuskanslerille asioiden perusteellista tutkimasta varten, Suomen Asianajajaliittoon perusteellista selvittämistä varten, Oulun käräjäikeudelle, jossa asia parasta aikaa käsittelyssä sekä kaikille kansanedustajille tiedoksi ja toimenpiteitä varten, koska oikeuskanslerin vuosikertomus on parasta aikaa eduskunnan käsiteltävänä. Lisäksi tämä menee tiedoksi Kalajoen kaupunginhallitukselle ja kaupuginvaltuustolle, jotka käsittelevät Jokilaaksojen poliisiasiain neuvottelukunnan pöytäkirjaa, josta edellisessä kaupunginhalliutksen kokouksessa saatiin jo informaatiota.

Terv. Erkki

Ei kommentteja: