perjantai 14. syyskuuta 2012

Oikeuskanslerin toimintakertomuksen käsittely 17.09.2012Arvoisat kansanedustajat

Tässä tekemäni rikostutkintapyyntö poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle. Paatero ei ole koskaan vastannut minulle tähän pyyntöön. Tämä tutkintapyyntö antaa selkeän kuvan Suomen oikeudellista tilanteesta.


Tässä konkreettinen todiste oikeuskansleri Jaakko Jonkan toiminnasta. Mitään ei ole tapahtunut, vääryys on saanut jatkua eikä oikeus ole toteutunut

Kysymys on näista asioista


Valitettavasti todistusaineistot eivät aukea tässä linkissä, koska sivut kaadettiin, enkä ole sivujen kaatamisen jälkeen osannut korjata tilannetta oikeaksi. Muissa linkeissä todistusaineistot aukevat linkit avaamalla.

Tästä johtuu se, etteivät suomalaiset saa oikeutta Suomessa eikä EIT:ssä. EIT:ssä suomalaisjaos estää suomalaisten oikeudensaannin.

Suomalaiset eivät saa Suomessa oikeutta ja perustellusti voidaan sanoa, että Suomi ei ole oikeusvaltio, koska
Presidentti Mauno Koiviston valtiopetos

Oikeuspoliittinen keskustelutilaisuus Linnassa 06.05.1992 kl 19.00

Presidentti Tarja Halosen osuus valtiopetokseen. Halonen julisti asiakirjat salaiksi niin ns. Koiviston konklaavista kuin Aktiv Hansa-kaupastakin.

Salaisen kauppakirjan paljastava sisältö


Salaiseksi julistettu SSP-sopimus oli lainvastainen ja liittyy valtiopetokseen. Keskeiset henkilöt valtion puolesta SSP-sopimuksessa ovat pääministeri Esko Aho, ministerit Mauri Pekkarinen ja Iiro Viinanen

Suomen suurin omaisuudenryöstö – yrityksiä kaadettiin massamuotoisesti
Virkamiesterrorismi, hyvä-veli-järjestelmä ja kollegiaalinen suojelujärjestelmä
http://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2012/04/virkamiesterrorismi-hyva-veli.htmlOlen vaatinut asian käsittelyä Jokilaaksojen poliisiasiain neuvottelukunnassa. Katso

Tässä malliksi uudistettu kantelu oikeuskanslerille

Näiden linkkien avulla kansanedustajat saavat selkeän kuvan oikeusvaltio Suomesta ja laillisuusvalvonnan tilasta. Lähetän tämän sähköpostin kaikille kansanedustajille jo näin perjantai-iltana jotta kansanedustajilla olisi aikaa perehtyä asiohin maanantaihin mennessä jolloin oikeuskanslerin toimintakertomuksen käsittely jatkuu. Pyydän kansanedustajia tutustumaan perusteellisesti asioihin ja ryhtyvän asian vaatimiin toimenpiteisiin. Suomi on palautettava oikeusvaltioiden joukkoon. Siksi kansanedustajien on nyt otettava vastuu asioista.

Kalajoella 14.09.2012

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: