sunnuntai 5. elokuuta 2012

Median tehtävä on olla vallan vahtikoira eikä vallanpitäjien sylikoira


Kalajoen kaupunginvaltuustolle olen tehnyt valtuuston pyytämän selvityksen, mikä 1879 sivua ja todistaa syyttömyyteni kaikkiin rikoksiin, mistä minut tuomittu. Kysymys on myös poliittisesta ahojahdista. Miksi media vaikenee ja vääristelee totuutta?


Sent: Wednesday, August 01, 2012 4:15 PM

To: 'E.Aho'

Subject: VS: vastine


Hei Erkki,

Alkuperäisen vastineen laajuista kirjoitusta ei mahdollista julkaista lehdessä. Kirjoitus oli noin 13 000 merkkiä pitkä ja vertailun vuoksi sivun uutisjuttu on meillä yleensä noin 3500 merkkiä.

Pahoittelen sitä, etten keskustellut sinun kanssa etukäteen vastineen lyhentämisestä. Julkaistussa vastineessa pyrin pitämään pääkohdat ja kuten siinä toteat lukijoille, kaikki kirjoittamasi sisältö aiheesta löytyy blogistasi, josta kiinnostuneet voivat käydä tutustumassa asiaan tarkemmin.

Ystävällisin terveisin,

Hanne Haapakoski

päätoimittaja

Kalajokiseutu

p. 020 750 4735

hanne.haapakoski@kalajokiseutu.fi

Päätoimittaja Hanne Haapakoski ei julkistanut vastinettani asiassa. Asioiden kehityskulku on tämä

Tässä on oikea vastineeni

Journailistiohjeet antavat selkeät toimintaohjeet asiassa:

Journalistiohjeet

Tästä kiirehtimispyynnöstä näkyvät tarvittavat todistusaineistot kopioituna

Tästä näkyy juridinen agumentointi


Asiakirjat löytyvät myös Kalajoen kaupungille tehdystä 1879 sivun aineistosta, mikä on julkinen asiakirja ja kaikkien tiedotusvälineiden vapaassa käytössä. Kalajoen valtuusto pyysi minulta Ylivieskan käräjäoikeuden tuomiosta selvityksen ja tein selvityksen, mutta minua estettiin esittämästä se valtuutetuille. Selvityksen esittämisen estäminen täyttää törkän luottamusmiesaseman väärin käytön ja on törkeää rikollisten suojelua. Rikoslain mukaan siitä rangaistus on ehdoton vankeusrangaistus. Teosta on syytä epäillä ainakin silloista Kalajoen valtuuston puheenjohtajaa.

Ei kommentteja: