perjantai 30. lokakuuta 2009

Tarvitseeko Suomi nyt eugenschaumaneja?Olen lähettänyt Tasavallan presidentille sähköpostiviestin, mikä löytyy alla olevasta linkistä samoin kuin siihen annettu vastaus. Katso

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/10/oikeusvaltio-suomi-valtakunnansyyttajav.html


Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläinen on ratkaissut itseään koskevan kantelun itse päivämäärällä 27.10.2009 Dnro 3896/4/09. Katso kuva.

Oikeustieteen tohtori (P.K.) voi kirjallisesti vahvistaa, ettei hän ole esittämässäni aineistossa virheitä havainnut, ei aineiston eikä juridisen argumentoinnin suhteen. Kuitenkin eduskunnan apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläinen käsittelee totuutta varomattomasti vastauksessaan, jota on kiistatta syytä epäillä rikoksen tunnusmerkistön täyttäväksi.

Arvoisa Tasavallan presidentti,

alan vähitellen ymmärtää niin sanottuja terroristeja. Kun kansalla ei ole mahdollisuuksia saada laillista oikeutta ja valtiovalta tietoisesti toimii rikollisesti kuten esimerkiksi valtiovaltaa edustavat eduskunnan apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläinen, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja Rovaniemen hovioikeuden presidentti Esko Oikarinen, niin jääkö kansalle muuta mahdollisuutta kuin puolustaa oikeuksiaan asevoimin? Siis tarvitaanko Suomessa nyt eugenschaumanneja?

Eikö oikeuden saamiseen Suomessa ole todellakaan muuta mahdollisuutta? Pitääkö oikeudettomaan tilaan joutuneiden kansalaisten valita aseellisen toimintansa kohteiksi vastuussa olevat henkilöt, joita ovat tasavallan presidentin ja vastuullisten ministereiden lisäksi ainakin perustuslakivaliokunnan jäsenet, joita ovat puheenjohtaja: Sasi, Kimmo, varapuheenjohtaja Söderman, Jacob, muut jäsenet: Hänninen, Tuomo, Järvinen, Heli, Karvo, Ulla, Katainen, Elsi, Kiviranta, Esko, Kärkkäinen, Kari, Nauclér, Elisabeth, Nylander, Mikaela, Ojala-Niemelä, Johanna, Peltonen, Tuula, Puhjo, Veijo, Tölli, Tapani, Ukkola, Tuulikki, Viljanen, Ilkka, Vuolanne, Antti.

Pyydän Teitä ryhtymään välittömästi asian vaatimiin toimenpiteisiin Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioiden joukkoon!

Kalajoella 30.10.2009 Erkki Aho, Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: