torstai 8. lokakuuta 2009

Oikeusrekisterikeskuksen todistus


Oikeusrekisterikeskus todistaa, että olen maksanut Raahen käräjäoikeuden 19.5.2009 nro 2009/16 määräämän 820 euroa 22.7.2009. Sain tuosta Raahen käräjäoikeuden väärästä päätöksestä tiedon 21.7.2009 oikeusrekisterikeskukselta. Toimin asiassa niin nopeasti kuin käytännössä oli mahdollista, sillä on otettava huomioon, että olen oikeuden väärien päätösten johdosta luottokelvoton.
Rovaniemen hovioikeus totesi päätöksessään 30.9.2009 nro 856 diaarinumero R09/679 Raahen käräjäoikeuden päätöksen vääräksi valitukseni perusteella. Minulle oli määrätty sellaisia sakkoja Raahen käräjäoikeuden päätöksellä, joita minulle ei ole oikeudessa tuomittu. On syytä epäillä, että Raahen käräjäoikeuden väärä päätös on syntynyt tietoisen ja tarkoituksenmukaisen toiminnan seurauksena, sillä sakkopäätökseen johtanut prosessi on monen virkarikoksen avulla aikaansaatu.

Poliisi ei kuitenkaan tutki asioita, vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat. Myös Rovaniemen hovioikeuden päätös, jolla Raahen käräjäoikeuden päätös todettiin vääräksi, on virheellinen. Koska olin maksanut Raahen käräjäoikeuden määräämän väärän sakon oikeusrekisterikeskukselle, niin ei Rovaniemen hovioikeuden olisi pitänyt määrätä 13 päivää vankeutta, koska sakot oli maksettu. Rovaniemen hovioikeudella oli varmasti tiedossa, että sakot on saatu aikaan rikosten avulla, mutta Rovaniemen hovioikeus ei ottanut huomioon asiassa kirjallista todistusaineistoa eikä antanut suullista käsittelyä, jossa asiat olisi voitu vuorenvarmasti ja kiistattomasti todistaa. Oikeudenmukainen oikeudenkäynti olisi selvittänyt asiassa totuuden. Sitä Rovaniemen hovioikeus ei halunnut, koska Erkki Ahon tilanne piti tehdä niin vaikeaksi kuin oikeuden väärillä päätöksillä pystytään tekemään. On syytä epäillä, että toiminta on tietoista ja tarkoituksenmukaista.
Menettely on todella törkeää ja täyttää minun mielestäni kiistatta ihmisoikeusrikoksen tunnusmerkistön.

Keskeiset ja todelliset syylliset tässä prosessissa ovat syyttäjä Sulo Heiskari, tutkinnanjohtaja Raimo Ollila ja poliisi Harri Rahkola. Tarkemmin asiat selviävät osoitteesta

Ei kommentteja: