maanantai 19. marraskuuta 2012

Uhri oli asianajaja


Kotkan surman taustat paljastuivat: Uhri oli asianajaja
Erkin kommentti: Suomen Asianajajaliitto on minun kokemukseni ja oikeustajuni mukaan selkeä rikollisjärjestö ja siksi en ihmettele vaikka uhreja tuleekin, koska poliisi ja laillisuusvalvonta suojelee rikollisia asianajajia samoin kuin Suomen oikeuslaitos.


--- Alkuperäinen viesti ---
Aihe: Suomen Asianajajaliiton valvontalautakunnalle
Lähetetty: 12.11.2012 17:03
Lähettäjä: asko.kervinen@saunalahti.fi


SUOMEN ASIANJAJALIITON VALVONTALAUTAKUNNALLE


ASIA

Vastine asianajaja Jari Skytän 6.11.2012 päivättyyn vastaukseen valvonta-asiassa dnro 40312.

SELOSTUS JA PERUSTELUT

Ensin asianajaja Jarin Skytän päämies kaupunginjohtaja
Henry Lindelöf lavasti minut tappouhkaajaksi ja sitten minut laitettiin syyttömänä maksumieheksi maksamaan asianajaja Skytän rosvoukseen perustuvaa ylilaskua.

Jos Skyttä tai Lindelöf olisivat toimineet kuten normaalisti toimitaan, niin minulle olisi lähetetty lasku ja laskun erittely ja eräpäivä sekä tilin numero, minne ja kenelle lasku olisi pitänyt maksaa, jotta olisin päässyt ennen aiheetonta ulosottoperintää arvioimaan Skytän laskun perustetta ja erittelyä.

Kouvolan hovioikeus on hyväksynyt asianajaja Skytän laskun ilman perusteltua erittelyä. Missään Skytän laskussa ei ole kerrottu A-hintaa eikä määriä.

Skytällä ei ole ollut perusteltua oikeutta laskuttaa 6 tunnin työstä hovioikeudessa esiintymisestä 2952,00 euroa. Tällainen menettely on Skytältä selvää ylilaskutusta ja petosta, koska eihän Skytän tuntipalkka voi olla liki 500,00 euroa tunnilta, kun hän on itse Asianajajaliiton valvontalautakunnalle ilmoittanut tuntipalkakseen 250,00 euroa, joka sekin on pöyristyttävä, jos vertaa Skytän tuntipalkkaa huippuasianajaja
Markku Hiekkalan tuntipalkkaan, joka oli samassa asiassa 240,00 euroa.

Miksi minulle ei lähetetty laskua ja laskun erittelyä ja tilinumeroa? Miten voin maksaa laskua, jos laskua ei ole annettu eikä muutakaan tietoa laskun erittelystä ja tilinumerosta?

Tämä koko tapaus on häpeällinen yhteen ihmiseen kohdistettua vainoa ja rosvousta. Mikään ei näytä riittävän Lindelöfin ja Skytän kaltaisille epärehellisille ihmisille. - Pelkkää huijausta ja keinottelua syyttömän ihmisen kustannuksella.

Kotkan kaupunginvaltuutettu
Arto Hirvonen on kuvannut Lindelöfin ja Skytän kieroa peliä ja rosvousta mielestäni varsin osuvasti kertoessaan, että "koko juttu on aivan mieletöntä syyttömän ihmisen kiusaamista. Ensin rehellinen ja syytön Asko Kervinen lavastetaan tappouhkaajaksi ja sitten laitetaan vilpillä maksamaan yli 12 000,00 euroa siitä hyvästä että on syytön. Ja vielä puhutaan viivästyskoroista!"

Kiistaton tosiasia on, että Skyttä on perusteettomasti ylilaskuttanut suuren summan rahaa hovioikeudessa esiintymisestä ja laittanut minut hyvän asianajajatavan vastaisesti aiheettomasti ulosottoperintään.

Haminassa 12.11.2012
Asko Kervinen

Muutama päivä kirjoituksen jälkeen Skyttä surmataan. Kuulostaa pahalta.

Ei kommentteja: