maanantai 7. joulukuuta 2009

Paavo M. Petäjän toimintaVaratuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa Oulun KRP:lle rikoskomisario Eero Klementin mukaan 10.7.2000, ettei hänellä ole ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa. Asiasta on kirjallinen todistus.


Konkurssissa varatuomari Paavo M. Petäjä on kuitenkin edustanut PR-Teollisuus Oy:tä ja takaajia ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja ja myöntänyt kanteen oikeaksi, vaikka kaupat oli purettu ja kanne oli väärä. Ylivieskan käräjäoikeuden tuomari Juha Nieminen ei ole tarkistanut varatuomari Paavo M. Petäjältä valtakirjaa vaikka näin olisi pitänyt menetellä, sillä varatuomari Paavo M. Petäjä ei ole asianajaja, vaan varatuomari. Ehkä tilanne johtuu siitä, että hänet tuomittu aikaisemmin velallisen epärehellisyydestä ehdolliseen vankeusrangaistukseen Kotkan raastuvanoikeudessa. Petäjä oli toiminut kotkalaisen Hotelli Ala-Hovi Oy:n ja jyväskyläläisen Poja Oy:n omistajan lakiasiain neuvonantajana.


Heino Virta teki rikostutkintapyyntöjä samoin kuin minäkin tein Ylivieskan poliisille ja Oulun KRP:lle, mutta kaikki rikostutkintapyynnöt on jätetty tutkimatta. Keskeiset syylliset tutkimattajättämisiin ovat Ylivieskan poliisi Raimo Ollila, Oulun KRP:n tutkija Tapio Mäkelä ja Oulun KRP:n päällikkö Eero Klemetti.


Kun asiaa käsiteltiin Korkeimmassa oikeudessa purkuasiana, niin varatuomari Paavo M. Petäjä on antanut Korkeimmalle oikeudelle väärän lausuman ja Korkein oikeus uskoi varatuomari Paavo M. Petäjää. Korkein oikeus ei vaatinut todisteita varatuomari Paavo M. Petäjältä.

Katso: väärä lausuma
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/05/paavo-m-petajan-vaara-lausuma.htmlVaratuomari Paavo M. Petäjä laittoi minun henkilökohtaiseen konkurssipesään saatavakseen 100.000 markkaa. Saatava poistettiin pesänluettelosta, koska pesänhoitaja Veli Päivikköllä ei ollut todisteita saatavasta. Lisäksi pyysin konkurssipesänhoitajaani Veli Päivikköä selvittämään konkurssiasiaa. Silloin Päivikkö vaati minua useita kertoja vangittavaksi. Veli Päivikkö toimi aikaisemmin Paavo M. Petäjän toimistossa. Paikalla pesänluettelon vannontatilaisuudessa oli myös syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kuitenkaan nostanut syytettä varatuomari Paavo M. Petäjää vastaan, vaikka kysymyksessä oli selkeä rikoksen yritys.Ei kommentteja: