torstai 12. helmikuuta 2015

Ilkka Piispanen – oletteko esteellinen?Olen toimittanut asioistani laajat rikostutkintapyynnöt Kalajoen poliisille Vainionpäälle. Saamani tiedon mukaan hän toiminut tämän rikostutkintapyynnön Ilkka Piispaselle.


Ilkka Piispanen, olette ollut tutkinnanjohtajana asiassa, jossa pyysin tutkimaan onko syyttäjänä toiminut Petri Oulasmaa syyllistynyt rikoksen, kun on laatinut syytekirjelmän asiassa, jossa minua syytettiin velallisen epärehellisyydestä velasta, jota ei edes ollut olemassa. Syytteen mukaan asianomistajana oli Meritapankki, jonka toimitusjohtaja Mauri Ylitalo oli täysin tietämätön koko oikeusprosessista. Minut tuomittiin asiassa ehdottomaan vankeuteen. Syyttäjänä oikeudenistunnossa oli esteellinen syyttäjä Sulo Heiskari. Te, Ilkka Piispanen, toimitte tutkinnanjohtajana asiassa ja teitte päätöksen, että ei ole syytä epäillä rikosta. Asiaa on hoitanut Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän hoitaja Hannu Maskonen, joka myöhemmin todennäkäisesti teki lehtitietojen mukaan oman ratkaisunsa asiassa.
Minähän jouduin olemaan maanpaossa useita kertoja Ahojahdin takia, jota harjoittivat poliisi Raimo Ollila ja syyttäjä Sulo Heiskari omien rikostensa peittelemiseksi. On huomattava, että Raimo Ollila on uskonnolliselta vakaumukseltaan lestadiolainen. Ilkka Piispasen olisi pitänyt tietää, että poliisirikoksia tutkittaessa tutkinnanjohtajana olisi pitäänyt olla syyttäjä. Olen  joutunut Ahojahdin tuloksena olen joutunut järkyttävien ihmisoikeusrikosten kohteeksi. 

Erikoinen isänpäivä – taponyritys

Putkakertomus
Tätä oikeuden väärää päätöstähän ( ehdoton vankeus) käytettiiin poliittsesti hyväksi, koska Raili Myllylä oli pyrkimässä eduskuntaan, niin minun Erkki Ahon, Kalajoen valtuuston ylivoimaisen ääniharavan mainehan oli mustattava keinolla millä hyvänsä. Siksi Raili Myllylä halusi minut erotettavaksi valtuustosta. Valtuusto kuitenkin pyysi minulta selvitystä asiasta ”rikollisesta menettelystä luottamustoimen ulkopuolella”. Minä tein pyydetyn selvityksen. Se oli 1879 sivua laaja. Kalajoen kaupunginjohtaja ja valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä estivät minulta selvityksen esittämisen valtuustolle. Kysymys oli rikosten peittelystä ja rikollisesten suojelemisesta ja törkeäastä virka-aseman väärinkäyttämisestä. Tuo selvitys on vieläkin virallinen asiakirja Kalajoen kaupungin arkistossa ja se on sieltä poliisin saatavissa tutkintaa varten. Selvitys paljastaa Kalajoen kaupungin rikokset, jotka poliisi jätti tutkimatta.
Nyt samat henkilöt jatkavat Kalajoen ”tuhoamista”, kun poliisi ei toimi ei tutki. Jos poliisi olisi tutkinut asiat, niin on syytä epäillä, että niin kaupunginjohtaja Puoskari kuin silloinen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja istuisivat kaltereiden takana.

Kalajoen kaupungin arkistossa todistusaineistoMinut on leimattu rikolliseksi lehtijuttujen ja valokuvien kera. Minun maineeni on mustattu täydellisesti. Tätä minun maineeni mustaamista on harjoittanut erityisesti Kalajokilaakso-lehti ja toimittaja Kunelius. Valtamedian tulisi toimia valtaapitävien vahtikoirana, mutta nyt toimittaja Kunelius on toiminut päätoimittaja Seppo Kankaan erityissuojeluksessa valtamedian rakkikoirana. Ehkäpä Keskipohjanmaa konsernin toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa voi palkita niin päätoimittaja Kankaan ja toimittaja Kuneliuksen mittavalla rahapalkinnolla journalistisista ansioista.

Väärien tuomioiden perusteella minulta on viety omaisuus ja ihmisarvo sekä estetty yritystoiminta ja estetty myös poliittinen toiminta.


Kalajoella 12.02.2015

Erkki Aho

Kalajoen kaupunginvaltuutettu 7.s kausi

Ei kommentteja: