tiistai 24. heinäkuuta 2012

Törkeä virka-aseman väärinkäyttö, törkeä rikollisen suojelu
Rovaniemen hovioikeus
Kirjaamo
PL 8210
96101 Rovaniemi

Valituslupapyyntö ja valitus korkeimmalle oikeudelle, purkuhakemus

Ratkaisu, johon haetaan valituslupaa: Päätös Nro 624, antamispäivä 13.7.2012 Diaarinumero S12/378. Asian ovat Rovaniemen hovioikeudessa ratkaisseet hovioikeudentuomari Erkki Niemonen, hovioikeudenneuvos Sakari Laukkanen ja hovioikeudenneuvos Tapio Alkula. Yleistoteamuksena voidaan sanoa, että ei voi välttyä vaikutelmalta, että mafian käsi on ohjannut koko ajan Rovaniemen hovioikeudessa asioiden käsittelyä. En ole saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä enkä suullista käsittelyä asioilleni.

Rovaniemen hovioikeuden päätös on syntynyt tietoisen rikollisen toiminnan seurauksena. Oikeuden jäsenet ovat syyllistyneet tietoisesti rikollisten suojelemiseen. Rikoslaki 15 luku 10 §. Rovaniemen hovioikeuden jäsenet ovat varmasti tienneet, että Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa päätöksen teki esteellinen käräjätuoamri Heikki Sneck, joka käsitteli samaa asiaa jo kolmanteen kertaan. Siksi he ovat syyllistyneet virka-aseman törkeään väärinäyttöön. Rikoslaki 40 luku 8 §.

Kaiken perustana on laajan rikosliigan toiminta, josta Rovaniemen hovioikeus on ollut tarkasti tietoinen. Kysymys on tästä rikosliigasta

Asiat käyvät ilmi myös tästä

Keskeinen tekijä asioissa on ollut Jokilaaksojen poliisi Raimo Ollila

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Rovaniemen hovioikeuden toiminta on tietoisen rikollista

Rovaniemen hovioikeus ei ole antanaut kertaakaan suullista käsittelyä asioissa eikä ole ottanut todistusaineistoa vastaan siten, että todistusaienisto olisi käsitelty lain- ja oikeudenmukaisesti.
Olen joutunut käymään jo 17,5 vuotta oikeutta rikollisia vastaan, jotka ovat tietoiseti käyttäneet virka-asemaan törkeästi väärin ja suojelleet törkeisiin rikoksiin syyllistyneitä.

Minä vaadin korkeimmassa oikeudessa purkua kaikille minua ja yritystoimintaani vastaan tehtyihin oikeudenpäätöksiin. Vaadin asioille suullista käsittelyä ja oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Vaadin kaikkien aihutettujen vahinkojen täysimääräistä korvaamista.

Kalajoella 24.07.2012

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Tämä on myös kantelu oikeuskanslerille, sekä asia tiedoksi ja toimenpiteitä varten oikeusministerille ja poliisiministerille sekä perustuslakivaliokunnalle

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Suomessa ollaan nyt oikeudellisesti samassa tilanteessa, kuin reilu vuosisata sitten, jolloin Eugen Schauman ilmaisi asian omalla tavallaan.

Ei kommentteja: