perjantai 2. huhtikuuta 2010

Tutkintapyyntö Kainuun poliisilleTutkintapyyntö Kainuun poliisille, poliisipäällikkö Pertti Rönkkö

Kantelu on tutkintapyyntö poliisille
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/02/selvityspyynto-oikeuskansleri-jaakko.html

Raahen käräjäoikeuden laamanni Ritva Pesonen – Ehrola
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/01/raahen-karajaoikeudenlaamanni-ritva.html

Katso myös kolmen henkilön valaehtoiset todistukset käräjätuomari Jyrki Määtän toiminnasta. Kolmen käräjäoikeudenistuntoa kuuntelemassa olleen todistajan lausunnot: Alpo Ylitalo 0500-369 998, Olli Puolitaval 050-463038 ja Pentti Heikkinen 040-5453349. He todistavat, että käräjäoikeuden tuomari esti minua kuulustelemasta vastapuolen todistajaa Kalervo Savolaista ja esittävät myös oikeudenkäynnistä oman näkemyksensä eli käräjätuomarin puolueellisuuden. Käräjätuomarin menettely ilmenee myös todistajan kuulustelunauhasta.
Koska kolme valaehtoista todistajaa todistaa käräjätuomarin menettelyn, niin asiassa on syytä epäillä rikosta. Menettely koko rikostutkinnan, syyteharkinnan ja oikeudenkäynnin osalta täyttää kirkkaasti rikoksen tunnusmerkistön.

Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille ankarinta mahdollista Suomen lain mukaista rangaistusta ja aiheutettujen vahinkojen täysimääräistä korvausta korkoineen. Esitän rikostutkintaan oman loppulausuntoni. Asia on kiireellinen. Haluan tiedot tutkintojen kehittymisestä viikoittain. Haluan tietää välittömästi kuka on tutkinnan johtaja. Tutkintoja on turha yrittää viivytellä.

Kalajoella 2.4.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: