lauantai 29. elokuuta 2015

Kaupunginjohtaja Jukka Puoskarin ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Raili Myllylän rikolliseksi epäiltävä toiminta

Valtuutettu Erkki Ahon tekemä 1879 sivun selvitys Kalajoen kaupunginvaltuustolle asiasta "Rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella". Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä esti Erkki Aho esittämästä valtuutetuille ja tiedotusvälineille valtuuston pyytämää selvitystä.

Kun Ylivieskan käräjäoikeus oli tuominut Erkki Ahon velallisen epärehellisyydestä 75 päivän ehdottomaan vankeuteen niin Kalajoen kaupunginvaltuusto pyysi valtuutettu Erkki Aholta lausuman asiassa nimikkeellä ”Rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella”.

Valtuutettu Erkki Aho teki pyydetyn selvityksen, 1879 sivua ja pari kirjaa liitteenä. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Raili Myllylä esti valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä valtuutetuille valtuuston pyytämää selvityystä. Selvitys on edelleen Kalajoen kaupungin arkistossa ja se on julkinen asiakirja. Katson, että Kalajoen kaupunginjohtaja Jukka Puoskaria ja silloista kaupunginvaltuuston puheenjohtajaa Raili Myllylää on syytä epäillä rikoksista, ennenkaikkea rikosten peittelystä ja rikollisten suojelusta. Vaadin Kalajoen kaupungilta noin 8 miljoonan euron korvauksia. Asia on parasta aikaa korkeimman hallinto-oikeuden käsittelyssä.

Rikollinen menettely luottamustoimen ulkopuolella


Ei kommentteja: