maanantai 10. helmikuuta 2014

RikosilmoitusPyydän poliisia tutkimaan, onko Raahen seudun ulosottoviraston kihlakunnanulosottomies Vesa Heikkinen ja hänen esimiehensä syyllistyneet rikoksiinn ulosmitatessaan rikollisesti aikaansaatuja saatavia. Erikoista asiassa on se, että rikolliset ovat tunnustaneet asioissa rikoksensa, mutta korkein oikeus ei ole purkanut oikeuksien vääriä päätöksiä johtuen siitä, että korkein oikeus on takertunut muodollisuuksiin eli siihen, että tuomiopurkuhakemuksen tekijällä ei ole tarvittavaan lainopillista tutkintoa suoritettuna. Epäilen ulosottoviranomaisia törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä sekä rikoslain 15 luvun mukaisista rikoksista.

Rikoksilla aikaansaatujen saatavien perinnästä valitusosoitus on Oulun käräjäoikeus, mutta koska oikeudenkäymiskaari estää minua viemästä asiaa Oulun käräjäoikeuteen niin pyydän poliisia tutkimaan asiat tuomioiden purkuhakemuksen edellyttämällä tavalla. Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille ankarinta lain sallimaa rangaistusta ja aiheutettujen vahinkojen täysimääräistä korvaamista korkoineen.

PR-talojen markkinoilta poistaminen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/11/pr-talojen-markkinoilta-poistaminen.html
( valitettavasti linkit eivät aukea tässä, mutta täältä löytyy toimivat linkit)
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/200.htm


Tuomioiden purkuhakemus korkeimmalle oikeudelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2013/03/tuomioiden-purkuperusteita-korkeimmalle.html


Erikoinen isänpäivä – tapon yritys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/11/erikoinen-isnpiv-tapon-yritys.html


Putkakertomus 20.8.-23.8.2010
http://ahonblogi.blogspot.fi/2010/08/putkakertomus-208-2382010.html


Hätähuuto Suomesta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html


Todistusaineisto ja selostukset asoista löytyvät tästä

Joudun tekemään rikosilmoitukset Jokilaaksojen poliisilaitokselle, koska tämä on asioiden käsittelutapa. Valitettavasti Jokilaaksojen poliisilaitosta on syytä epäillä keskeiseksi rikosten peittelypaikaksi ja keskeiset syylliset ovat juuri Jokilaaksojen poliisin poliisit, nyt eläkkellä oleva Raimo Ollila ja hänen seuraajansa Ilkka Piispanen sekä Jokilaaksojen eläkkelle jäänyt poliisipäällikkö Kaarlo Similä sekä syyttäjäksi siirtynyt Petri Oulasmaa. Keskeiset tekijät asioissa ovat Oulun syyttäjäviraston syyttäjät Sulo Heiskari ja Esa Mustonen sekä alueemme asianajajat ja Ylivieskan käräjäoikeuden ja Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarit. Tässä vain muutamia nimiä mainitakseni.


Vaadin kaikille syyllisille ankarinta mahdollista Suomen lain mukaista rangaistusta sekä täysimääräisä vahinkorvauksia korkoineen. Ilmoitan tarkemman vahingonkorvausmäärän tutkinnan myöhäisemmässä vaiheessa. Tällä hetkellä korvausvaartimus on satojatuhansia euroja.

Ei kommentteja: