lauantai 8. helmikuuta 2014

Arvoisa oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

Kiitos vastauksestanne. Vastauksessa toteatte, että oikeusministeri ei voi puuttua laillisuusvalvojien toimintaan. Valtioneuvoston jäsenet ja oikeusministeri heidän mukaan ovat oikeuskanslerin valvottavia – ei päinvastoin.

Haluan kuitenkin Teidän muistavan, että Teillä on kaksoisrooli, koska olette myös kansanedustaja. Suomen perustuslain 29 §:n mukaan kansanedustaja on toimessaan velvollinen noudattamaan perustuslakia eivätkä häntä sido muut määrykset.

Olette tehneet ministerinvalan, jossa olette muun muassa todenneet näin: Minä (nimi) lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

Kun laillisuusvalvojan rikkovat tietoisesti lakia kuten esimerkiksi tässä tapauksessa:

PR-talojen markkinoilta poistaminen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/11/pr-talojen-markkinoilta-poistaminen.html

Erikoinen isänpäivä – tapon yritys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/11/erikoinen-isnpiv-tapon-yritys.html

Putkakertomus 20.8.-23.8.2010
http://ahonblogi.blogspot.fi/2010/08/putkakertomus-208-2382010.html

Tuomioiden purkuhakemus korkeimmalle oikeudelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2013/03/tuomioiden-purkuperusteita-korkeimmalle.html

Hätähuuto Suomesta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Teidän on ryhdyttävä lain vaatimiin toimenpiteisiin jotta laillisuusvalvojat saadaan juridiseen ja taloudelliseen vastuuseen toimistaan. Rikoslaki 15 luku 11 § (24.7.1998/563) Rikoksentekijän suojeleminen. Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Te olette suuresti kunnioittamani rovasti V.H.Kiviojan lapsenlapsi ja perinteet velvoittaa Teitä kunnioittamaan lakia ja toimimaan sen mukaisesti.

V.H.Kivoja


Kalajoella 08.02.2014

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston jäsen 7.s kausi


Ei kommentteja: