keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kiitos Riikka Kaihovaaralle
Huom. Kuvat saa isommaksi klikkaamalla hiirellä kuvan päällä.

Kiitän Riikka Kaihovaaraa MOT-ohjelmasta. Nostit esille erittäin tärkeän asian eli edunvalvojien rikollisen toiminnan. Ehkä asiasta voisi tehdä vielä useammankin ohjelman, sillä esimerkkejä riittää. Eräs järkyttävimmistä on Espoon oikeusavustajana työskennelleen Aila Koulun tekemästä väärästä perunkirjasta lähtenyt prosessi, jossa keskeisessä roolissa on varatuomari Eija Metsälä-Halonen. Prosessi jatkuu yhä edelleen, vaikka se on kestänyt jo yli 20 vuotta.

Annan Sinulle, Riikka Kaihovaara, uuden juttuvinkin. Olen taistellut kohta 15 vuotta saadakseni oikeutta Suomessa. En vielä tähän päivään mennessä ole saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Kaikki alkoi siitä, että tuleva syyttäjä Sulo Heiskari ei ollut kaupanvahvistajana paikalla, kun väliaikaiset pesänhoitajat myivät lain vastaisesti kiinteää toisen pantattua omaisuutta omanaan ja salasivat kaupanteossa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Paikalla ei ollut myöskään kaupanvahvistajan kutsumaa todistajaa Arto Ranta-Ylitaloa, joka itse todistaa tässä asian. Kauppa on siis vuorenvarmasti laiton ja on tehty erittäin rikollisesti. Korkein oikeus ei ole vielä tähän päivään mennessä purkanut alioikeuksien vääriä päätöksiä, vaikka kaikki päätökset ovat vuorenvarmasti vääriä, koska syyttäjänä asioissa on ollut esteellinen syyttäjä Sulo Heiskari ja rikostutkinnat on tehnyt esteellinen tutkinnanjohtaja Raimo Ollila.

Katso kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle http://pankkikriisi.blogspot.com/2009/11/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle.html

Olen valmis tulemaan vaikka suoraan lähetykseen korkeimman oikeuden presidentin Pauliine Koskelon kanssa. Voimme käydä suorassa lähetyksessä asiat läpi jotta suurelle yleisölle tulee tarkasti ja ymmärrettävästi esille Suomen viranomaisten rikollinen toiminta. Koskelo voi perustella silloin Korkeimman oikeuden väärät päätökset asioissa, koska perusteluita ei kielteisissä päätöksissä näy.

Korkein oikeus tekee tietoisesti EIT:n päätöksen ja EU:n Ihmisoikeussopimuksen sekä Suomen perustuslain vastaisia päätöksiä, kun se ei perustele kielteisiä päätöksiään. Kuvassa on esimerkki tällaisesta päätöksestä. Korkeimman oikeuden esittelijä Jukka-Pekka Salonen myönsi itse KO:n väärän menettelyn, kun keskustelin hänen kanssaan asiasta. Tämäkin kuvassa oleva korkeimman oikeuden päätös on lainvastainen ja perustuu Raahen käräjäoikeuden ja Rovaniemen hovioikeuden rikolliseksi epäiltävään toimintaan. Katso Selvityspyyntö oikeuskansleri Jaakko Jonkalle http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/02/selvityspyynto-oikeuskansleri-jaakko.html

Minut on valtion rikollisten toimesta tuomittu vankeusrangaistuksiin, kun olen yrittänyt saada oikeutta asioissa itselleni ja muille. Kysymys on törkeistä ihmisoikeusrikoksista, joiden kohteeksi olen joutunut. Olen varma, että en saa oikeutta ilman julkisuuden apua. Osa todellisten syyllisten nimistä on tässä minun laatimassani tärkeysjärjestyksessä:

1. Ylivieskan syyttäjä Sulo Heiskari
2. Ylivieskan poliisi Raimo Ollila
3. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske
4. Entinen Oulun läänin poliisijohtaja Sauli Kuha
5. Entinen oikeuskansleri Paavo Nikula
6. Esittelijäneuvos Jukka Okko
7. Apulaisoikeuskansleri Jukka Pasanen
8. Rovaniemen hovioikeuden presidentti Esko Oikarinen
9. Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa
10. KRP:n talousrikosyksikön päällikkö Tapio Kalliokoski
11. Oulun KRP:n päällikkö Leila Melander
12. Oulun KRP:n entinen päällikkö Eero Klemetti
13. Oulun KRP:n tutkija Tapio Mäkelä
14. Ylivieskan entinen poliisipäällikkö Kaarlo Similä
15. Kalajoen poliisi Harri Rahkola
16. Raahen käräjätuomari Jyrki Määttä
17. Syyttäjä Esa Mustonen
18. Entinen Ylivieskan poliisipäällikkö, nykyinen Kuusamon poliisipäällikkö Esa Heikkinen
19. Sisäasianministeriön poliisiosasto ylikomisario Jonne Lähteenmäki
20. Ylivieskan määräaikainen käräjätuomari Ulla-Maija Viitavuori


1. Asianajaja Antti Latola
2. Varatuomari Vesa Juntunen
3. Varatuomari Mikko Kovalainen
4. Varatuomari Paavo M. Petäjä
5. Asianajaja Antti Kejo
6. Asianajaja Asko Keränen
7. Asianajaja Veli Päivikkö
8. Asianajaja Hannu Tuomaala
9. Asianajaja Sampsa Teittinen
10. Asianajaja Tapani Takala

Kalajoella 10.03.2010 Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: