sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Johanna Kiviniemi, Sauli Kuha, Pertti Rönkkö, Petri OulasmaaOulun poliisipäällikkö Sauli Kuha

From: Erkki Aho
Sent: Sunday, April 3, 2016 1:40 PM
Subject: viestiketju

Johanna Kiviniemi, Sauli Kuha, Pertti Rönkkö, Petri Oulasmaa

Alla oleva sähköpostiviestiketju osoittaa kiistatta, että voidaan kysyä: onko teitä kaikkia on syytä epäillä rikoslain 15 luvun 10 § ja 11 § vastaisesta toiminnasta.
Rikoslaki

Lisäksi teitä koskee poliisilaki ja esitutkintalaki
esitutkintalaki

poliisilaki
 
Tässä viestiketju
From: POL_VP_Oulu_pl_Oikeusyksikkö
Sent: Tuesday, March 29, 2016 8:37 AM
To: Erkki Aho
Cc: Rönkkö Pertti POL
Subject: VS: Miksi rikostutkinnat kestävät niin kauan
Hei!
Sauli Kuha on nimenomaan delegoinut asian Oulun poliisilaitoksen oikeusyksikön hoidettavaksi ja olen vastannut tiedusteluunne välittömästi sen saatuani. Tässä tarkoituksessa tiedustelin, onko tarkoituksenne kannella asiasta. Kantelut johtavat toimenpiteisiin, mikäli kantelukäsittelyn aikana käy ilmi mahdollisia laiminlyöntejä asian hoidossa.
Toistaiseksi emme aloita kantelumenettelyä, koska ette itse sitä ainakaan vielä tässä vaiheessa halua.
T:Johanna Kiviniemi
Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com]
Lähetetty: 24. maaliskuuta 2016 13:59
Vastaanottaja: POL_VP_Oulu_pl_Oikeusyksikkö
Aihe: Re: Miksi rikostutkinnat kestävät niin kauan
Hei,
tarkoitus ei ole kannella, vaan kysyn miksi rikostutkinta viipyy ja on kestänyt jo lähes kaksi vuotta. Olen pyytänyt kuulustelupöytäkirjat, mutta en ole saanut niitä. Miksi? Tiedän, että kantelut eivät johda mihinkään. Minä vaadin toimenpiteitä. Virkamiehen tulee vastata kohtuullisen ajan kuluessa, siis 14 vuorokauden kuluessa.
Sama vaiva näkyy olevan myös Oulun poliisijohdon osalta asioissa. Olen pyytänyt vastausta poliisijohtaja Sauli Kuhalta allaolevassa asiassa. Miksi poliisijohtaja Sauli Kuha ei vastaa?
From: Erkki Aho
Sent: Monday, March 14, 2016 2:26 PM
To: seppo.kolehmainen@poliisi.fi ; sauli.kuha@poliisi.fi ; petri.oulasmaa@oikeus.fi
Subject: Selvityspyyntö
Pyydän poliisijohtaja Seppo Kolehmaiselta vastausta miksi poliisijohtaja sallii alaistensa ja muiden virkahenkilöiden toimivan vastoin lakia

Kiitos Hanna viestistäsi

 Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätökseen

Odotan vastauksia myös syyttäjä Petri Oulasmaalta ja Oulun poliisijohtaja Sauli Kuhalta 14 päivän kuluessa: Miksi olette laiminlyöneet virkavelvollisuutenne ja aiheuttaneet toiminnallanne valtavia taloudellisia tappioita ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä, koska olen joutunut kärsimään rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä lukuisia kunnianloukkaustuomiota. Kaikki ovat vääriä tuomioita. Väärien tuomioiden johdosta olen ollut yli 20 vuotta luottokelvoton ja edelleen ulosotto on voimassa,mikä pitää rikokset avoimena. Rikokset eivät ole vanhentuneita, koska asiat ovat olleet koko ajan vireillä. Odotan vastaustanne ja poliisijohtaja Seppo Kolehmaiselta selvitystä mihin toimiin poliisiviranomaiset ryhtyvät asiassa.

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu ( 30 vuotta)
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948

Kalajoella 24,03,2016
Erkki Aho

Haluan lisätä tähän vielä erittäin törkeän rikosketjun, jonka selvittäminen on laiminlyöty ja rikoksiin syyllistyneet ovat edelleenkin vastuuseen saattamatta

Tämä sähköpostivaihto alkoi jutusta mikä on kestänyt jo lähes kaksi vuotta, jossa tutkinnanjohtajana on Hannu Vainionpää ja syyttäjäna Essi Kanniainen. Onko asianosaisten oikeusturva unohdettu kun tutkinnat ovat jo kestäneet näin kauan?

Kalajoella 03.04.2016

Erkki Aho

Ei kommentteja: