keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Poliisitarkastaja Pekka-Matias VäisänenFrom: Erkki Aho
Sent: Tuesday, July 7, 2015 12:57 PM
Subject: KIIREELLINEN


Poliisijohtaja Seppo Kolehmainen, poliisitarkastaja Pekka-Matias Väisänen
Olen saanut 07.07.2015 vastauksen päivättynä 02.07.2015 POL-2015-8730
Vastauksessa todetaan, että poliisihallitus toteaa, että kysymyksenne ovat siinä määrin yksilöimättömiä, ettei Poliisihallituksella ole edellytyksiä vastata niihin. Mikäli teillä on jokin ykislöity kysymys, voitte esittää täydennyksenä sitä koskevia tarkempia tietoja.

Tässä ovat tarkemmat tiedot todistusaineistoineen


Pyydän kiireellistä käsittelyä ja soitan huomenna klo 9.00 Pekka-Matias Väisäselle.
Kalajoella 07.07.2015
Erkki Aho


Tein poliisijohtaja Seppo Kolehmaiselle yksityiskohtaisen selvityspyynnön siitä miksi en saa esteetöntä rikostutkintaa ja oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.. Poliisijohtaja Seppo Kolehmainen oli siirtänyt asian poliisitarkastaja Pekka-Matias Väisäselle, jonka vastus näkyy ylläolevassa kopiossa. Tein poliisitarkastajalle yksityiskohtaisen selvityksen, jota hän pyysi. Soitin hänelle aamulla 08.7.2015 klo 9.00 - 09.26. Hän ei osannut auttaa minua mutta keksi paljon keinoja joilla voidaan välttäää se, että en saa esteetöntä rikostutkintaa ja oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Olen tullut siihen tulokseen, että poliisihallitus on tarpeeton. Se ei palvele kansalaisia oikealla tavalla. Poliisihallituksen ylläpitäminen on kansalaisten verovarojen tuhlausta. Yhteiskunta suojelee rikollisia ja estää kansalaisia saamasta oikeutta. Nyt vaaditaan toimenpiteitä asiassa. Meillä on poliisihallinnossa turhia virkamiehiä pilvin pimein. 

Pyydän poliisijohtaja Seppo Kolehmaista ottamaan henkilökohtaisen vastuun asiassa samoin kuin hallintovaliokkunnan puheenjohtajaa Pirkko Mattilaa. Jos parlamentaarinenkaan valvonta ei auta niin vaihtoehtona on radikaalit toimet. Poliisin on noudatettava lakia samoin kuin kansanedustajienkin.

1 kommentti:

Erkki Aho kirjoitti...

Totuuden paljastuminen alkaa poltelemaan joiden perskarvoja.