keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Totuuden ja oikeuden on toteuduttavaMinä olen avoin, rehellinen, oikeudenmukainen, tasapuolinen ja lainkuuliainen henkilö. Katso

Tästä löytyy tietoa minusta ja toiminnastani

Tässä on yksityiskohtaisempaa selostusta asioista

Kalajoella perussuomalaisten toiminta käynnistyi asiallisesti ja aktiivisesti, mutta pian kuitenkin huomattiin erään henkilön olevan erilainen kuin muut. Tämä erilaisuus aiheutti perussuomalaisten keskuudessa Kalajoelle ongelmia eikä niitä puheenjohtaja Erkki Ahokaan pystynyt hillitsemään. Seurauksena oli hallitsematon tilanne, jonka seurauksena eräs henkilö otti maalitaulukseen puheenjohtaja Erkki Ahon persoonan kyseenalaisin keinoin.

Rikostutkintapyyntö

Ilmoittaja: Erkki Johannes Aho 27.05.1950 
Lankilantie 25 B5
85100 Kalajoki
044-3025948


Ilmoituksen kohde
Ari Keronen
blogi Kallan kuvernööri http://arikeronen.blogspot.fi/
Tapahtuma-aika näkyy blogi-kirjoituksista
Pyydän tutkimaan onko Ari Keronen syyllistynyt tahalliseen vahingontekoon ja törkeään kunnianloukkaukseen allaolevilla kirjoituksillaan.
Tulen antamaan asiassa loppulausunnon, koska suurin rikkeeni todellisuudessa on ylinopeuden ajaminen autolla. Kaikki tuomioni ovat tulleet rikosten avulla ja todistan asian poliisikuulustelussa ja oikeudenkäynnissä.
Vaadin Ari Keroselle Suomen lain mukaista rangaistusta ja aiheutettujen vahinkojen täysimääräistä korvaamista korkoineen. Vahingonkorvausvaatimuksen tulen esittämään tutkinnan kuluessa.
Ari Kerosen tekstiä, jonka katson ylittävän lain rajat.
Niin, kyllä minä olen ollut Perussuomalaisen puolueen jäsen melkein yhtä kauan kuin puolue on ollut olemassa, joten hyvin olen mielipiteeni ennättänyt muodostamaan. Sitä en kuitenkaan ole saanut selville, mitä puolueelle on tapahtunut, sillä toiminta ei enää ole samaa, mitä se joskus on ollut. Rehdin ja suoraselkäisen toiminnan sijaan on tullut kieroilua ja jopa suoranaista valehteluakin. Tämä ei suinkaan ole ainoastaan ”persujen” ongelma, vaan sitä esiintyy kaikissa puolueissa. Ehkä se kuitenkin korostuu juuri ”persujen” kohdalla, koska kasvu on ollut suomen oloissa harvinaisen nopeaa ja mukaan on soluttautunut suuri joukko ihmisiä, jotka eivät täytä minkään mittapuun mukaisia vaatimuksia.
Kun minulta on moni kysynyt, miksi olen puolueesta eronnut, voinen sen nyt tässä sitten kertoa. Tuo edellä mainittu toiminnan muuttuminen on ollut yksi syy. Kun Kalajoen Perussuomalaiset ry järjesti kaksikin toritapahtumaa täällä Kalajoella, kirjoitti puolueen oma lehti moneenkin kertaan, että järjestäjänä oli Merijärven yhdistys. Vaan kun ei ollut, eikä lehti suostunut edes oikaisua kirjoittamaan. Oli kyllä totta, että Kalajoen yhdistys oli erotettu piirijärjestöstä, joka sekin tapahtui sääntöjä rikkomalla ja oli tietenkin viimeinen pisara minulle. Se ei kuitenkaan anna oikeutta valehteluun eikä muuta miksikään sitä tosiasiaa, että Kalajoen Perussuomalaiset oli tilaisuudet järjestänyt. Eikä ainoastaan minulle viimeinen pisara, vaan laskelmieni mukaan menetimme tusinan verran aktiivijäseniä. Erosin puolueesta, mutta en yhdistyksestä. Yhdistyksen kannalta ikävää tietenkin on, että tapahtuneen seurauksena perussuomalaisten valtuustoryhmä rupesi elämään omaa elämäänsä, eikä sillä juurikaan ole tekemistä perussuomalaisuuden kanssa. Ehkäpä siihen on jo totuttu Kalajoella, sillä näinhän on ollut ennenkin.

 Kaupunginvaltuutettu Lek Pernu
Perussuomalaisten ohjelmaa pidän sinänsä hyvänä, mutta saattaa olla, että minäkin ajaudun samaan tilanteeseen kuin moni muu on minulle kertonut: ei voi äänestää perussuomalaisia, koska ääni voi mennä aivan väärälle ihmiselle. Totta on, että yhä edelleen ”persuissa” on ihmisiä, joita ei yksinkertaisesti voida pitää pätevänä yhteisten asioiden hoitajina. En tarkoita tällä koulutusta tai oppineisuutta, sillä kyllä tuohon ryhmään sopii jokunen maisteri ja tohtorikin. Kyllä se etupäässä on ihmisen luonteesta kiinni. Kyllä ”persujen” joukossa on ihmisiä, jotka saavat karvani nousemaan pystyyn, kun ajattelen että ääneni menisivät näille.
Olisiko paras äänestää jotain vanhaa puoluetta, sillä uudet puolueet ovat joko poispotkittujen kaatopaikkoja tai muutoin luonnevikaisten perustamia ja hyvin epävakaita. Tiedän, että tähän turvalliseen ratkaisuun päätyi myös moni muukin kalajokinen viimeisimmissä kunnallisvaleissa. Hyvin moni sanoi sen suoraan, ja nyt minä ymmärrän heitä. Vaikka kunnallisvaalit ovatkin selvästi eduskuntavaaleja enemmän henkilövaalit, vaikuttaa täällä sama suhteellisuuden periaate kuin valtakunnallisissakin vaaleissa. Se pelottaa monia äänestäjiä, sillä pienellä paikkakunnalla ihmiset tuntevat toisensa. Ehdottoman turvallinen ratkaisu on äänestää jotain vanhaa puoluetta, tai olla äänestämättä.
Viimeksi harkitsin jopa, että varmistan jonkin luotettavan ystäväni läpimenon äänestämällä häntä, sillä tosi kovan kamppailun kävin itseni kanssa siitä, äänestänkö itseäni vaiko Lek Pernua, jota suosittelinkin jossain kirjoituksessani. Katsoin kuitenkin itseni hieman pätevämmäksi, joten äänestin sitten itseäni. Tämänkin itsekkään teon voin tässä tunnustaa, nyt kun seuraavissa vaaleissa tuskin olen enää ehdolla. Kyllä ”persujen” listan pitää olla melko puhdas rikollisista, häiriköistä ja rasisteista, jos edes harkitsen äänestäväni heitä. Perussuomalaisten ohjelmaa haluaisin kannattaa, mutta en ole varma sen onnistumisesta täällä Kalajoella.

Vääryydellä ja viekkaudella

Kyllähän me vanhat kalajokiset Erkki Ahon tunnemme”, sanottiin minulle, kun ryhdyin tukemaan Kalajoen kunnallispolitiikkaa ja ennen kaikkea perussuomalaisia. Ei tullut mieleenikään, että edes perussuomalaiset eivät sitä oikeasti halunneet, varsinkin kun peräti kansanedustajataholta tätä minulta pyydettiin.
Alussa kaikki menikin hyvin ja sain jopa vaimoni mukaan tähän työhön, joka ei sitten ihan pikku-urakka ollutkaan.  Kalajoen paikallisyhdistyksen asiat olivat kokonaan hoitamatta ja Pirjo ryhtyi laittamaan asioita kuntoon. Pankkikin suostui yhteistyöhön vain Pirjo Kerosen kanssa, ei Erkki Ahon kanssa. Minulle tulomuuttajana eivät paikalliset ihmiset olleet tuttuja, joten uskoin että ainakin tilintarkastajiksi nimetyt henkilöt olivat oikeasti olemassa.
Hälytyskellot alkoivat ensimmäisen kerran soida, kun nämä henkilöt todella löytyivät, mutta ilmoittivatkin yllättäen, että eivät halua olla missään tekemisissä sen enempää Erkki Ahon, kuin Jari Väli-Klemelän kanssa.  Vaimoni lähetti paperit yksinkertaisesti puoluetoimistoon ja jätti asian siihen.  Minä sen sijaan ryhdyin hieman tutkimaan, ketä kokouksiimme oikeastaan oli osallistunut.  Eihän ihmisissä mitään vikaa ollut, todennäköisesti huulesta vedettyjä niin kuin mekin Pirjon kanssa. Suurin osa ei vain ollut edes yhdistyksen jäseniä.  Kun lisäksi selvisi, että kaikki puolueen syksyllä 2011 järjestämän kokouksen paperit oli kateissa, tai ainakaan niitä ei luovutettu Pirjon ja minun käyttöön, siitäkään huolimatta, että meidät oli valittu virallisesti tehtäviimme.  Kevättalvella 2013 totesimme vaimoni kanssa, että näin ei voi jatkua, vaan asiat on saatava lopullisesti lailliseen järjestykseen. Kolme yhdistyksen jäsentä vaati, täysin sääntöjen mukaisesti, ylimääräisen jäsenkokouksen koolle kutsumista. Edes tähän, täysin selvään asiaan, ei Erkki Aho suostunut, vaan ryhtyi hengenheimolaistensa kanssa puuhaamaan uutta paikallisjärjestöä paikkakunnalle.
Aluksi koko asia hymyilytti, sillä olihan ajatus paitsi koominen, niin myös loukkaus vanhaa perinteistä paikallisjärjestöä kohtaan.  Tästä alkoi ns. Kalajoen riita, johon Erkki Aho kumppaneineen keksi milloin minkinlaisia syitä. Perussyy kuitenkin oli Erkki Ahon halu riidellä ja jonkinasteinen kykenemättömyys asioiden oikeaoppiseen hoitoon.
Mikä sitten johti nykyiseen tilanteeseen ?
Puolueen Piirihallitus lupasi järjestää ”jäsenkokouksen” toukokuun aikana. Ei kuitenkaan järjestänyt, vaan jostakin syystä vetkutteli asiassa. Olin edelleen virallisesti valittu varapuheenjohtaja, joten vaaditun ylimääräisen kokouksen järjestäminen oli minun tehtäväni.  Valmistelin kokouksen varsin huolellisesti. Kokouskutsu laadittiin täysin sääntöjen mukaisesti, ja olin kutsunut mukaan myös Perussuomalaiset rp. jäseniä paikkakunnan ulkopuolelta. Erkki Aho oli kyllä julkisesti vastustanut kokousta ja saanutkin aikaan ilmeisesti sen, että hänen kannattajansa pysyivät pois kokouksesta. Kokous pidettiin suunnitelmien mukaan ja sen puheenjohtajana toimi hyvin asioista perillä oleva Aimo Remes.  Kalajoen Perussuomalaiset ry sai toimintakykyisen hallituksen,joka saikin asiat oikealle tolalle, josta kiitokset suurtyön tehneelle Pirjolle.
Oikeasti oletimme, että tätä työtä olisi tukenut myöskin Perussuomalaiset rp:n hallitus ja piiri.  Näin ei kuitenkaan ollut, sillä ilmeisesti Erkki Ahon manipuloinnin uhriksi joutunut Paula Juka ei ollut kiinnostunut tosiasioista, vaan asettui Erkki Ahon puolelle. En ryhdy arvioimaan, kuka ketäkin manipuloi, mutta selvää on, että puolue sitten omilla päätöksillään sai asiat lopullisesti sekaisin.
Kalajoen asioista tekivät päätökset täysin asioita tuntemattomat ihmiset. Samalla he romuttivat Pirjo Kerosen tekemän suuren työn asioiden kuntoon saattamiseksi.
Vääryydellä ja viekkaudella Erkki Aho onnistui jälleen kerran tekemään haittaa Kalajoelle ja Perussuomalaiset rp:lle. Voi hyvinkin olla, että näytöksen loppuosa näytellään joissakin oikeusasteissa. Olipa lopputulos mikä tahansa, niin totuus on tämä ja kuten tunnettua on, ei totuus pala tulessakaan.
On totta, että Kalajoen perussuomalaiset ei pysty Kalajoen paikallisia asioita hoitamaan, jos puoluekin suhtautuu asioihin näin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Timo Soinin ajama valtakunnallinen politiikka on oikeaa ja sitä myös minä kannatan ja todennäköisesti seuraavissakin valtiollisissa vaaleissa äänestän perussuomalaisia.
Perussuomalaiset rp ei todellakaan ole sama asia kuin Erkki Aho, jota en enää kannattaisi edes roskakuskiksi.   Puoluesihteeriä en syytä tapahtuneesta, sillä eihän hän todellakaan ollut asioista perillä, mutta Paula Jukan ja Joukamo Kortesalmen olisi tullut perehtyä näihin tosiasioihin.   Eikö todellakaan herättänyt minkäänlaista ihmetystä Erkki Ahon saamat lukuisat tuomiot?  Ottamatta kantaa näihin tuomioihin, totean vain, että eivät ne ihan ilman syytä ole tulleet.  Ei tavallisella ihmisellä, ei edes minulla, ole kymmenittäin rikossyytteitä ja tuomioita.  Ihan vapaasti saa rehellisyyttään julistaa… uskokoon ken tykkää.

Tutkintapyynnön tekijä

Erkki Aho
Lankilatantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948


Ei kommentteja: