keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tikanmäki vastaan Rinnevaara – hyvävelijärjestelmän ratkaistavana

Tita Rinnevaara
Jukka Tikanmäki

Olen toiminut Kalajoen kaupunginvaltuutettuna jo seitsemättä kautta. Minulle on tullut tutuksi poliittiset hyvävelijärjestelmät, jotka alueellaamme ovat lähinnä keskustalaisten organisoimina, mutta valitettavasti mukana on lestadiolainen aatemaailma todella vahvasti ja se mielestäni estää myös kansalaisten oikeudensaannin jopa siinä määrin, että on syytä epäillä valtiopetosta.

Tita Rinnevaara otti minuun yhteyttä ja minulle jäi keskustelusta sellainen kuva, että hän pelkäsi hyvävelijärjestelmää henkensä edestä. Pyrin järjestämään hänelle tapaamisen poliisiylijohtaja Mikko Paateron kanssa, mutta se ei onnistunut. Informoin asiasta poliisihallitusta, mutta mitään ei tapahtunut. Asia nousi uudelleen pintaan, kun tv-ohjelmassa alettiin selvitellä Pyhäjärven outoja lentokenttäbisnesasioita. Näihin hän Tita Rinnevaarakin oli kiinnittänyt huomiota Pyhäjärven kaupunginjohtajana.

Pyhäjärven oudot lentokenttäbisnekset

Lähinnä kysymys on Jukka Tikanmäen ja Tita Rinnevaaran erilaisista näkemyksistä. Asiaa on tutkinut Jokilaaksojen poliisi Ilkka Piispanen, jonka toiminnasta minulla on paljonkin kerrottavaa. Piispanen ei ole löytänyt asioista mitään rikosta. Asia on edelleen rikostutkinnassa, mutta Pyhäjärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja ei ole katsonut aiheelliseksi vetäytyä kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikalta rikostutkintojen ajaksi. Niinpä hän on ollut käsittelemässä Rinnevaaran asioita kaupunginhallituksessa niinkuin mitään laitonta ei olisi tapahtunut.

Rinnevaaralle ei makseta erokorvausta

Tita Rinnevaaran toiminta Pyhäjärvellä

On syytä epäillä, että Rinnevaaran toiminnasta on annettu tietoja hyväveliverkoston kautta Heinolan päättäjille, jossa Rinnevaara olisi maksattanut virkamiesten viinalaskut heillä itsellään. Niinpä ajojahti Rinnevaaran irtisanomiseksi käynnistettiin myös Heinolassa. Loanheitto on saavuttanut ennennäkemättömät mittasuhteet.

KHO: Rinnevaara valittiin virheellisesti Heinolaan


Heinolan virkamiesten viinalaskuille löytyi maksaja äänestämällä

Erotettu Rinnevaara vaatii vahingonkorvausta Heinolalta

Heinolan kaupunginhallitus esittää Rinnevaaran potkuja

Heinolan kaupunginjohtaja on irtisanottu virasta

HEINOLAN KAUPUNGIN JA KAUPUNGINJOHTAJA TITA
RINNEVAARAN VÄLINEN KAUPUNGINJOHTAJASOPIMUS

Sillan alta

Suomi 24 Heinola

Suomi 24 Rinnevaara

Asioita on tutkinut Jokilaason poliisi Ilkka Piispanen. Hän on saamani tiedon mukaan lestadiolainen poliisi. Hänen edeltäjänsä Raimo Ollila oli lestadiolainen poliisi. Poliisijohtaja Petri Oulasmaa on saamani tiedon mukaan lestadiolainen syyttäjä. Hän toimi aikaisemmin Ylivieskan poliisipäällikkönä. Hänen tekonsa on jätetty tutkimatta. Hänen edeltäjänsä poliisipäälikkönäa oli myös lestadiolainen, joka antoi väärän lausuman oikeudelle, mutta oikeus ei katsonut aiheelliseksi puuttua väärään lausumaan. Poliisijohtaja Sauli Kuha on saamani tiedon mukaan lestadiolainen poliisijohtaja. En tiedä kuinka moni Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomareista on lestadiolaisia, mutta minulla on vahva syy epäillä valtiopetosta, koska rikokset on jätetty tutkimatta ja syylliset saattamatta vastuuseen teoistaan.

Valtuustoaloite Jokilaaksojen poliisiasianneuvottelukunnalle

Valtuustoaloite Jokilaaksojen poliisiasiainneuvottelukunnalle hätäkokouksen koollekutsumiseksi

Lestadiolainen värisuora

Jokilaaksojen poliisin rikosten selvittämisprosentti on maan paras. Ehkä se johtuu siitä, että ne eivät tiedä tarkalleen mikä rikos on. He eivät löydä rikoksia ja vain selvät järkeen törmäävät rikokset otetaan laskemiin mukaan ja ne Jokilaakson poliisi pystyy selvittämään. Epäselvät tapaukset ja työtä vaativat rikokset jätetääntutkimatta Ei anna aihetta-päätöksenä.

Jokilaaksojen poliisin rikosten selvittämisprosentti valtakunnan paras

http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/jokilaaksojen-poliisin-rikosten-selvittamisprosentti-valtakunnan-paras/618563/

Ei kommentteja: