perjantai 17. toukokuuta 2013

Puhdistakaa vastuualueenne rikollisista!


Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila, poliisiministeri Päivi Räsänen, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

Valtakunnansyyttäjävirasto on tehnyt 13/357 R asia nro R13/292. Päätöksen on allekirjoittanut kihlakunnansyyttäjä Hanna Puhakka ja se on lähetetty tiedoksi muun muassa Sauli Kuhalle, Oulun poliisilaitokselle Antti Luodolle sekä Lapin poliisilaitokselle Jukka Haatajalle.
Kysymyksessä on kiistaton rikoslain 15 luvun 10 ja 11 §:n mukainen rikollisten suojelu ja rikosten peittely. Tämä käy kiistattomista ilmi liitteenä olevasta pfd-tiedostosta, jossa on selostukset ja todistusaineistot nähtävänä. Kihlakunnansyyttäjä Hanna Puhakan päätös on todella törkeä virkarikos. Pyydän hallintovaliokunnan puheenjohtajaa toimimaan tehtäviensä mukaisesti ja pyytämään asiasta selvityksen poliisiylijohtaja Mikko Paaterolta, suoraan poliisijohtaja Sauli Kuhalta ja KRP:n päälliköltä Rauno Rannalta. Katson, että hallintovaliokunnan puheenjohtaja laiminlyö tehtävänsä jos hän ei valvo poliisiviranomaisten toimintaa. Myös arvoisien ministereiden, poliisiministeri Päivi Räsäsen ja oikeusministeri Anna-Maija Henrikssonin on syytä ryhtyä puhdistamaan vastuualuettaan rikollisista aineksista. Odotan toimenpiteitä asiassa.
Kalajoella 17.05.2013
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu ( 7. kausi)
Lankilantie 25 B 5
85100 KALAJOKI
gsm 044-3025948

jakelu: hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila, poliisiministeri Päivi Räsänen, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, valtakunnansyyttäjävirasto Hanna Puhakka, poliisijohtaja Sauli Kuha, Oulun poliisilaitos Antti Luoto Lapin poliisilaitos Jukka Haataja
perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini

PS. From: Erkki Aho 
Sent: Sunday, May 5, 2013 5:37 PM
To: timo.soini@eduskunta.fi ; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi ;
Subject: vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon
 Puheenjohtaja Timo Soini, ryhmänjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila
Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila on vastuussa toimistaan perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, jonka puheenjohtaja on Pirkko Ruonen-Lerner ja perussuomalaisten eduskuntaryhmä on vastuussa toimistaan puolueen päättäville elimille. Puolue on vastuussa toimistaaan 560 075 äänestäjälleen lain noudattamisesta ja puolueen rehellisestä toiminnasta.
Kysymys on tästä asiasta:

Vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon

Apulaisoikeuskanslerin sijainen Risto Hiekkataipale muistuttaa, että hyvään hallintomenettelyyn kuuluu, että kunnan viranhaltijat vastaavat myös henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen lähetettyihin viesteihin ja tiedusteluihin. Jos viranhaltija katsoo, ettei viestissä käsitelty asia kuulu hänen tehtäviinsä tai toimivaltaansa, tulee viesti välittää viraston yleiseen sähköpostiosoitteeseen tai oikealle viranhaltijalle.
Kalajoella 05.05.2013
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948

PDF
Oikeusvaltio Suomi - taistelua mafiaa vastaan
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2013/04/oikeusvaltio-suomi-taistelu-mafiaa.html

Ei kommentteja: