perjantai 15. helmikuuta 2013

Eduskunnan oikeusasiamiehen toimintakertomuksen käsittelyEduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen

From: E.Aho
Sent: Friday, February 15, 2013 3:27 AM
Subject: eduskunnan oikeusasiamiehen toimintakertomus


Eduskuntaryhmien puheenjohtajille, välittäkää tämä sähköposti kaikille ryhmänne jäsenille4) Eduskunnan oikeusasiamiehen kertomus vuodelta 2011
Kertomus K 5/2012 vp
Perustuslakivaliokunnan mietintö PeVM 9/2012 vp


Suomen perustuslain 29 §:n mukaan kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset.

Eduskunnan oikeusasiamies ei ole löytänyt mitään laitonta rikoksista puhumattakaan näissä asioissa

Onko Suomi oikeusvaltio?

Valtiopetos on tosiasia

Kantelu oikeuskanslerille

Rikoslain 15 luvun 11 §:n mukaan joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Rikoslaki koskee niin laillisuusvalvojia kuin kansanedustajia, jotka nyt käsittelevät eduskunnan oikeusasiamiehen toimintakertomusta. Jos kansanedustajat eivät noudata lakia, niin turha silloin on odottaa lainkuuliaisuutta kansalaisiltakaan. Jos kansanedustajat hyväksyvät laillisuusvalvojien rikollisen toiminnan hyväksyessään eduskunnan oikeusasiamiehen toimintakertomuksen, niin silloin kansanedustajan nimi on muutettava rikollisten suojelijaksi.

Kalajoella 15.02.2013

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu
Kalajoki
044-3025948

Ei kommentteja: