sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Vastaus Lähivakuutuksen Maarit YliniemelleMinä en ole velkaa Lähivakuutukselle senttiäkään. Lähivakuutuksen esittämä korvausvaatimus on täysin perusteeton eikä se perustu lainvoimaiseen oikeudenpäätökseen. Lähivakuutuksen toiminta on erittäin härskiä rahastuksen yritystä olemattomalla velalla. Siksi katson aiheelliseksi laittaa asian julkiseksi kaiken kansan nähtäväksi jotta he vakuutusyhtiötä valitessaaan voivat ottaa huomioon tämänkin asian ja sen hoitotavan.
Pyydän Lähivakuutusta palaamaan toiminnassaan laillisuuden tielle ja korjaamaan toimintatapansa. Pyydän Lähivakuutusta poistamaan minua koskevan korvausvaatimuksen, koska sille ei ole lainvoimaista perustetta.

Tarkemmin asioihin voi perehtyä näistä linkeistä:

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Huom. Markku Koski itse tunnusti Ylivieska-Raahen käräjä-oikeudessa törkeän petoksen.
Tämä tunnustus osoittaa, että poliisit ovat toimineet vastoin lakia, kun ovat jättäneet asian tutkimatta ja tämä tutkimatta jättäminen muiden rikosten tutkimatta jättämisten kanssa tekee tutkijasta, tutkinnanjohtajasta, syytteen laatijasta ja syyttäjästä esteellisiä asiassa. Lisäksi kärärjätuomari Heikki Sneck toimi varmasti esteellisenä asiassa.

Kalajoella 23.10.2011

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: