maanantai 5. syyskuuta 2011

Ilmoitus kansalaistottelemattomuudestaIlmoitan, että noudatan Suomen lakeja, mutta en noudata Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden, Rovaniemen hovioikeuden enkä korkeimman oikeuden päätöksiä, koska ne eivät noudata Suomen lakia, EU:n ihmisoikeussopimusta eikä EIT:n päätöksiä.

Perustelut kansalaistottelemattomuudellene selviävät päiväkirjastani kohdasta
31.08.2011
http://ahonblogi.blogspot.com/2011/08/ke-31082011.html

Minun mielestäni Jokilaaksojen poliisin rikostutkinta on niin sisältä, syvältä ja pimiästä hanurista kuin vain olla voi. Minun mielestäni Jokilaaksojen poliisin toiminnassa virkamerkki korvaa ammattitaidon. Myös syyttäjien toiminta on täysin hanurista.
Rovaniemen hovioikeuden toiminta ja päätökset eivät kestä kriittistä tarkastelua. Ne ovat mielstäni täysin hanurista.
Korkeimman oikeuden toiminta ja päätökset eivät ole mielestäni tästä maailmasta.

Kaikki tämä on mahdollista, koska laillisuusvalvonta maassa ei toimi. Laillisuusvalvonta on mielestäni kansalaisten pettämistä verovaroilla ja virkavastuulla. Laillisuusvalvonnassa tulisi lailla kieltää ei anna aihetta päätökset. Laillisuusvalvonnan tulee ottaa käyttöön tyytyväisyystakuu. Kansalaisten tulee olla tyytyväisiä saamiinsa ratkaisuihin, jotka annetaan verovaroilla ja virkavastuulla.

Mikko Niskasaari kertoo totuuden blogissaan poliisin korruptiosta.
Katso Jorma Kalske – korruption isä
http://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Samalla hän tuo selkeästi esille poliisirikosten suojelun, mikä on annettu kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehdon tehtävksi. Mielestäni hän toimii poliisirikosten hautausmaan hoitajana.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajalle

Olen tulossa Helsinkiin 13.9.2011. Minulla on mahdollisuus tulla esittelemään perussuomalaisille todistusaineistot poliisin, syyttäjän, oikeuslaitoksen ja laillisuusvalvonnan toiminnasta. Minä pyydän, että perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner järjestää tilaisuuden, jossa on paikalla eduskuntaryhmän puheenjohtajan lisäksi puolueen puheenjohtaja Timo Soini, eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jussi Niinistö, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho sekä eduskuntaryhmän oikeudellinen avustaja rikosoikeuden professori Erkki Havansi. Esittelen poliisien, syyttäjien, oikeuslaitoksen sekä laillisuusvalvonnan toimet ja päätökset kiistattomissa rikoksissa. Näin perussuomalaiset voivat viedä asiat ja niiden tekijät perustuslakivaliokunnan käsittelyyn ja sitä kautta valtakunnan oikeuteen. Pyydän, että tilaisuus, minkä kesto voisi olla 45 minuuttia, järjestetään joko keskiviikkona 14.9. tai torstaina 15.9 tai viimeistään perjantaina 16.9. Jos eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohone-Lerner katsoo aiheelliseksi, niin minun puolestani paikalle voi kutsua myös tiedotusvälineet sekä poliisiministeri Päivi Räsäsen sekä oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin. Tärkeintä on se, että perussuomalaiset palauttavat Suomen oikeusvaltioiden joukkoon.

Kalajoella 05.09.2011

Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: