perjantai 29. heinäkuuta 2011

Vastaus Pasi Markus LeinoselleFrom: E.Aho
Sent: Friday, July 29, 2011 6:39 AM
To: Pasi Leinonen ; kirjaamo@okv.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; pev@eduskunta.fi ; toimitus@kpk.fi ; toimitus@kaleva.fi ; toimitus@kalajokilaakso.fi

Subject: Re: Varatuomari Pasi Markus Leinonen

Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa on todistettu ja käsitelty Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän törkeä petos sekä PR-Teollisuus Oy:n laiton konkurssi. Asia vaatii enää korkeimman oikeuden purun kaikille minua ja yritystoimintaani koskeville asioille. Odotan myös Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen päätöstä asioissa lähiaikoina. Se ei voi olla muuta kuin Suomen valtiolle kielteinen eli minulle myönteinen. Nämä päätökset ja niiden seurannaisvaikutukset merkitsevät sitä, että myös konkurssipäätös on purettava. Kysymyksessä on laaja rikosliiga, jonka keskeiset henkilöt ovat valtion viranomaisista syyttäjä Sulo Heiskari, syyttäjä Esa Mustonen, Ylivieskan poliisi Raimo Ollila ja Oulun poliisi Tapani Tasanto, joiden rikokset ovat keskeisessä asemassa. He ovat kiistatta toimineet esteellisinä rikoksia peitellen ja rikollisia suojellen.
Tämän takia konkurssipesän pesänluetteloa ei voi tehdä ennen kuin asiat on selvitetty perusteellisesti. Konkurssiasian päättämisellä ei ole mitään kiirettä. Pesänluettelo tehdään, jos tarvetta on sitten, kun rikostutkinnan on suoritettu ja korkein oikeus on käsitellyt asian. On turha lähettää minulle ns. luottamuksellisia sähköposteja. Minun asiani eivät ole salaisia. Olen pyytänyt Teitä vaatimaan asioissa rikostutkintoja. Eikö rikostutkinnat kiinnosta Teitä? Myös konkurssiasian tutkiminen vaatii kiireellistä rikostutkintaa. Asiaa ei siis viedä eteenpäin ennen kuin rikostutkinnat on suoritettu. Teille ei aiheudu tästä mitään ylimääräisiä kuluja ja pyydän Teitä palauttamaan Kalajoen kaupungille n. 160 euron suorituksen, minkä Kalajoen kaupunki on maksanut väärälle tilille ja Kalajoen kaupungin johtava virkamies ei ilkeyttään ole pyytänyt sitä palauttamaan. Sama virkamies allekirjoitti aikanaan Rahjan saariston Natura Liferahoitushakemuksen väärillä tiedoilla ja syytteet jostain syystä jätettiin nostamatta vaikka summa oli siihen aikaan 12,2 miljoonaa markkaa. Minun oikeustajuni mukaan oli syytä epäillä törkeää petosta.

Kalajoella 29-07-2011

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja


From: Pasi Leinonen
Sent: Wednesday, July 27, 2011 10:03 AM
To: 'E.Aho'
Subject: VS: Varatuomari Pasi Markus Leinonen

Arvoisa Erkki Aho,
Kiitos kirjeestänne ja tiedoista. Pyydän kuitenkin vielä Teitä toimittamaan allekirjoitetun pesäluettelon minulle, että saan tämän konkurssiasian päätettyä. Sehän raukeaa , koska varat eivät riitä normaaliin konkurssimenettelyyn.

Kunnioittavasti
Pasi Leinonen
varatuomari, Raahe
Laki- ja Perintätoimisto
Pasi Markus Leinonen Oy
Kirkkokatu 43 B 1, 92100 Raahe
Tel: 08 – 222 700, Gsm: 044 – 3591 592
Fax. 08- 221 136
email: sjapoy@pmleinonen.com
Y- tunnus: 1572353- 5

Tämä sähköpostiviesti on luottamuksellinen ja tarkoitettu vain vastaanottajalle. Mikäli saat tämän viestin erehdyksessä, ilmoita siitä lähettäjälle ja tuhoa saamasi viesti. Erehdyksessä saatua viestiä ei saa tallentaa, kopioida eikä lähettää edelleen.


Lähettäjä: E.Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com]
Lähetetty: 27. heinäkuuta 2011 5:59
Vastaanottaja: sjapoy@pmleinonen.com; ritva.viljanen@intermin.fi; kirjaamo@okv.fi; tiina.astola@om.fi; kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi; konkurssiasiamies@oikeus.fi; paivi.rasanen@intermin.fi

Aihe: Varatuomari Pasi Markus Leinonen

Varatuomari Pasi Markus Leinonen, haluan Teidän tietävän, että toimiessanne minun, Erkki Ahon konkurssipesänhoitajana, toimitte samalla rikollisliigan renkinä. Minulle on saatu konkurssi aikaan rikollisin toimin ja hyvin merkittävältä osalta lestadiolaisten toimesta. Mikko Kovalainen, joka on aiheuttanut henkilökohtaisen konkurssini, on yksi maamme vaarallisimmista henkilöistä. Katso tamperelaisen henkilön todistus asioista

Kantelu Mikko Kovalaisen toiminnasta
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/780.htm

Lukuisat ihmiset ( Paavo Heikkinen, Seppo Heikkinen, Kaisa Suomalainen, Heli Wikström jne.) ovat joutuneet kärsimään järkyttäviä taloudellisia vahinkoja ja hirivittäviä henkisiä
kärsimyksiä Mikko Kovalaisen toimien johdosta. Hitler ja Breivik eivät kiduttaneet uhrejaan kymmeniä vuosia niin kuin Mikko Kovalainen tekee.

Mikko Kovalaisen rikollisen toiminnan ovat mahdollistaneet muun muassa lestadiolaiset poliisi- ja syyttäjäviranomaiset. Heistä mainittakoon Jokilaaksojen poliisi Raimo Ollila ja syyttäjä Esa Mustonen. Minun osalta väärien oikeudenpäätösten aikaansaamiseen ovat vaikuttaneet myös lestadiolainen poliisipäällikö Kaarlo Similä, joka antoi väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle asioissani. Lisäksi merkittäviä tekijöitä asioissani ovat rikollisesta toiminnasta syyttämättä jäänyt syyttäjä Sulo Heiskari ja Oulun poliisi Tapani Tasanto sekä laaja varatuomareiden ja asianajajien kaarti, joita laillisuusvalvonta ja valtakunnansyyttäjävirasto suojelee.

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Kalajoella 27.07.2011

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Tämän lausuman Pasi Markus Leinonen on antanut tietämättäni

Käräjätuomari Heikki Sneck,

Erkki Juhani Aho on asetettu Ylivieska- Raahen KO:n 23.5.2011 antamalla päätöksellä konkurssiin ( S 11/2943 ). Rovaniemen HO ratkaisten Erkki Ahon konkurssiasiassa tekemän valituksen on 8.7.2011 antamallaan päätöksellä ( S 11/420 ) pitänyt konkurssiin asettamispäätöksen voimassa. Erkki Ahon konkurssipesän pesänhoitajaksi on määrätty allekirjoittanut varatuomari Pasi Leinonen.

Ylivieska- Raahen KO:ssa on vireillä yllä mainittu Erkki Ahoa vastaan nostettu rikosasia. Oikeus on pyytänyt konkurssipesältä mahdollista lausuntoa asiaan.
Ilmoitan Erkki Ahon konkurssipesän pesänhoitajana, että konkurssipesä ei katso olevan tarpeen tulla kuulluksi asiassa eikä konkurssihallinnolla ole asiaan lausuttavaa.

Kunnioittavasti

Pasi Leinonen
varatuomari, Raahe
ErkKi Ahon konkurssipesän pesänhoitaja

Laki- ja Perintätoimisto
Pasi Markus Leinonen Oy
Kirkkokatu 43 B 1, 92100 Raahe
Tel: 08 – 222 700, Gsm: 044 – 3591 592
Fax. 08- 221 136
email: sjapoy@pmleinonen.com
Y- tunnus: 1572353- 5

Tämä sähköpostiviesti on luottamuksellinen ja tarkoitettu vain vastaanottajalle. Mikäli saat tämän viestin erehdyksessä, ilmoita siitä lähettäjälle ja tuhoa saamasi viesti. Erehdyksessä saatua viestiä ei saa tallentaa, kopioida eikä lähettää edelleen.

Ei kommentteja: