torstai 22. maaliskuuta 2012

Mikko Kovalaisen väärä lausunto oikeudelleMikko Kovalainen jää valheesta kiinni oikeudessa. Mikko Kovalainen ei ainoastaan valehtele vaan kantajana antaa oikeudelle väärän lausuman. Kysymys on todella törkeästä teosta.
http://anttalainen.com/suomi/uutiset/

Tämä on vain yksi esimerkki Mikko Kovalaisen valheista. Minulle tuli Espanjasta puhelu ja kysyttiin, että onko Mikko Kovalainen patologinen valehtelija. On myös syytä ottaa huomioon A.J.:n kirjallinen todistajalausunto, jossa hän todistaa Mikko Kovalaisen valehtelun ja muun toiminnan
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/kihlakunnansyyttaja-sari-leppaluoto.html

On myös otettava P.H:n todistajalausunnot oikeudessa ja poliisikuulustelussa huomioon, jossa hän hän todistaa Mikko Kovalaisen valehtevan. Minä voin myös todistaa, että Mikko Kovalainen saa valehdella oikeudenistunnoissa vapaasti. Hänen ei tarvitse todistaa mitään. Hän saa puhua kuin Runeberg ja vastuu on kuulijalla.
Totuus asioista on tässä
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/kihlakunnansyyttaja-sari-leppaluoto.html

Mikko Kovalainen antoi väärän kirjallisen lausuman Rovaniemen hovioikeudelle ja edelleen korkeimmalle oikeudelle samoinkuin syyttäjä Esa Mustonen sekä käräjätuomari Jyrki Määttä. Asiasta on kolmen oikeudenistuntoa seuraamassa olleen henkilön kirjallinen valaehtoinen todistus.

On pakko todeta, että Suomessa on uskomattoman tyhmiä poliiseja, syyttäjiä ja tuomareita. Hyvä-veli-verkosto toimii.

Ei kommentteja: