maanantai 5. tammikuuta 2009

Poliisihallinnossa paineet purkautuvatOman kokemukseni perusteella väitän, että Suomessa toimii selkeä oikeus- ja asianajajamafia. Läpimätä lailluusvalvonta ylläpitää tätä järjestelmää poliittisten puolueiden erityissuojeluksessa. Eduskunnan perustuslakivaliokunta on keskeinen tekijä tässä järjestelmässä. Käytännön toteutuksessa poliisi on keskeinen osa tuota oikeus- ja asianajajamafiaa. Poliisissa on kuitenkin henkilöitä, jotka haluavat toimia Suomen lain mukaisesti. Rikollisuuden paine on muodostunut monille poliiseille kestämättömäksi. Siksi he ovat päätyneet omaan ratkaisuunsa. He eivät ole enää kestäneet tätä rikollista toimintaa valtion varoilla.

Olen käynyt kohta 14 vuotta oikeustaistelua saamatta oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Keskeisenä tekijänä on ollut esteellinen rikostutkinta ja esteellinen syyttäjä. Poliisisssa toimii erittäin vahvana kollegiaalinen suojelujärjestelmä. Kansalaisaktivistien voimistunut toiminta varsinkin internetin kautta on pystynyt vakavasti horjuttamaan tätä järjestelmää. Mielestäni poliisijärjestelmän pahimmat mätäpaiseet ovat Oulussa ja Espoossa. Valtakunnansyyttäjävirasto on oman kokemukseni perusteella suomalaisen oikeus- ja asianajajamafian ydin. Onko systeemin ylläpitäjän viittaa soviteltu apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeelle? Mikä on poliisiministeri Anne Holmlundin rooli poliisijohtajan itsemurhaan johtaneessa asiassa? Kansalaisilla on huoli poliisin työturvallisuudesta ja verovarojen käytöstä.

Alibi paljastaa

Tammikuun 2009 Alibi paljastaa, että sisäministeriön poliisiosaston poliisijohtaja teki itsemurhan. Päivälehdet eivät uutisoineet, että poliisihallinnon korkea virkamies riisti itseltään hengen. Tämä tragedia salattiin. Alibi kirjoittaa, että "tähän asti julkisuudelta salattu itsemurhatapaus on koskettanut sisäasianministeriötä ja sen poliisiosastoa. Tänä vuonna korkeassa virassa ollut poliisijohtaja päätyi omaan henkiläkohtaiseen ratkaisuunsa. Tragedian syitä ei tarkalleen tiedetä. Poliisijohtajalla ei tiedetä olleen vaikeuksia yksityiselämässään. Sen sijaan hän joutui ministeriön edustajana vaikeuksiin ja henklösuhteita repiviin tilanteisiin.
Joutuiko sisäasiainministeriön poliisijohtaja työssään liian koville vai oliko itsemurhan syynä yksityiselämään liittyvät asiat? Tätä Alibi ei ryhdy arvuuttelemaan, vaikka useita huhuja on kantautunut toimituksemme tietoon.

Talletin lehtileikekansiooni Jouni Välkin kuolinilmoituksen

Jouni Välkki pyrki selvittämään muun muassa PR-talojen konkurssivyyhteä ja Suomussalmen tapausta, joka yllättäen levisi valtakunnalliseksi asiassa, koska keskeisen tekijän tekemiä asioita ilmeni ympäri valtakuntaa ja koko Eurooppaa. Oliko Jouni Välkki aikanaan mukana painamassa villaisella Hyrynsalmen nimismiehen tekoja, johon Suomussalmen tapauskin liittyy? Muodostuiko paineet Jouni Välkille kestämättömiksi? Kun leikkasin tuon kuolinilmoituksen sunnuntain Helsingin Sanomista niin minulle tuli heti mieleeni ajatus, että Jouni Välkin kuolema ei ollut luonnollinen tapahtuma.


Muistolauseeni Jouni Välkin muistoa kunnioittaen

Kaikk`on niin hiljaa mun ympärilläin,
kaikk´on niin hellää ja hyvää
Kukat suuret mun aukevat sydämessäin
ja tuoksuvat rauhaa syvää.
(Eino Leino)

Millaisten asioiden parissa Jouni Välkki toimi?

Tässä on muutama esimerkki
Katso:
PR-talojen markkinoilta poistaminen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/pr-talojen-markkinoilta-poistaminen.html

Erikoinen isänpäivä - tapon yritys
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/search?updated-max=2008-11-26T09%3A52%3A00%2B02%3A00&max-results=7

Syyttäjän esteellisyys ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/syyttjn-esteellisyys-ja.html

Vastaus Ylivieskan poliisipäällikölle toimenpiteitä varten
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/vastaus-ylivieskan-poliisiplliklle.html

DVD-dokumentti Youtubessa todistaa suullisen selvityksen ja asiakirjanäytöin asiat.Katso
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html

Rovaniemen hovioikeudelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/rovaniemen-hovioikeudelle.html

Poliisijohtaja Jouni Välkki toimi muun muassa poliisista tehtyjen kanteluiden käsittelijänä. Poliisi on jättänyt selvittämättä tietääkseni kaikki Naturaan kohdistuneet tutkintapyynnöt. Nyt Naturan osalta julkisasiamies on tehnyt ratkaisuehdotuksen, mikä osoittaa, että on syytä epäillä Suomen viranomaisten , (poliisi, syyttäjä ja oikeuslaitos) toimineen asiassa vastoin EY-direktiivejä ja EY-tuomioistuimen päätöksiä. Asia on nyt EY-tuomioistuimen käsittelyssä. Miten käy Suomen Naturan?

Katso
http://curia.europa.eu/jurisp/cgi-bin/form.pl?lang=fi&newform=newform&Submit=Etsi&alljur=alljur&jurcdj=jurcdj&jurtpi=jurtpi&jurtfp=jurtfp&alldocrec=alldocrec&docj=docj&docor=docor&docop=docop&docav=docav&docsom=docsom&docinf=docinf&alldocnorec=alldocnorec&docnoj=docnoj&docnoor=docnoor&typeord=ALLTYP&docnodecision=docnodecision&allcommjo=allcommjo&affint=affint&affclose=affclose&numaff=C-362%2F06+P&ddatefs=&mdatefs=&ydatefs=&ddatefe=&mdatefe=&ydatefe=&nomusuel=&domaine=&mots=&resmax=100

1 kommentti:

Toipila kirjoitti...

Erkki Aho kirjoittaa:

..."Mielestäni poliisijärjestelmän pahimmat mätäpaiseet ovat Oulussa ja Espoossa"...

Kyllä listaan voi lisätä myös Tampereen poliisin, syyttäjät ja käräjätuomarit.