keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Toimenpidekielto ja kiireelliseksi julistaminen













Erkki Aho
Plassintie 39 A 3
85100 KALAJOKI

Korkein oikeus
korkein.oikeus@oikeus.fi

Rovaniemen hovioikeus
Kirjaamo
PL 8210
96101
rovaniemi.ho@oikeus.fi

1. Vaadin korkeinta oikeutta määräämään kaikkien tuomioideni purkuasian kiireelliseksi, koska
1.1. Asioiden käsittely eri oikeusasteissa on kestänyt jo lähes 16 vuotta.
1.2. Yksikään oikeudenkäynti ei mielestäni täytä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatteita
1.3. Asioiden lain ja oikeudenmukaisella ratkaisemisella on erittäin suuri yhteiskunnallinen merkitys
1.4. Asioiden nopealla käsittelyllä korkeimmassa oikeudessa voidaan estää Suomen ehkä kaikkien aikojen törkeimmän rikosprosessin käsittely EIT:ssä.

2. Vaadin Rovaniemen hovioikeuden tuomion julistamista välittömästi toimenpidekieltoon. Rovaniemen hovioikeuden tuomiosta nro 239, antopäivä 10.03.2011 Diaarinumero R10/904. Asian ovat ratkaisseet hovioikeudenlaamanni Erkki Nenonen, hovioikeudenneuvos Petri Nykänen ja määräaikainen hovioikeudenneuvos Anu Mäki, joka on myös esitellyt asian.

2.1. Lisäperusteluina asioille esitän minulle ja perheelleni erittäin raskaan oikeusprosessin loppuun saattamista. Prosessi on ollut ihmisoikeussopimusten vastausta järkyttävää kidutusta jo lähes 16 vuotta. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Myöskään suullista käsittelyä en ole saanut ylemmissä oikeusasteissa enkä ole saanut oikeusapu asioissani.

2.2. Kysymyksessä on erittäin laaja rikosliiga jota vastaan joudun taistelemaan.
Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2011/03/valvonta-asia-dnro-00711.html

2.3. Syyttäjän esteellisyys ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/11/syyttjn-esteellisyys-ja.html

Rovaniemen hovioikeus on kokonaan jättänyt tutkimatta poliisien Raimo Ollilan, Tapani Tasannon ja syyttäjien Sulo Heiskarin ja Esa Mustosen esteellisyyden sekä käräjätuomareiden esteellisyyden.

Tämä kertoo syyttäjä Esa Mustosen esteellisyyden. http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/totuus-asioissa.html
Rovaniemen hovioikeus on sivuuttanut kokonaan tämän asian päätöksessään. Oikeudenkäynti ei tästä johtuen täytä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatteita.

Oikeudenmukainenoikeudenkäynti

Missä vika?
1. Poliisi ei tutki
2. Syyttäjä ei syytä
3. Laillisuusvalvonta ei toimi

On selvä ja paha virhe, jos tuomioistuin sivuuttaa kokonaan tuomiossaan puolustuksenesittämän, syytettä vastaan puhuvan näytön ja sen arvioinnin. Syytetyn ja puolustuksen pitää saada tuomion perusteluissa vastaus kaikkiin asiaväitteisiinsä ja kaikkeen syytettä vastaan puhuvaan näyttöön. Tätä edellyttää asianosaisen kuulemisperiaate ja Euroopan ihmisoikeussopimuksessa korotettu oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin vaatimus.Syyt, jotka aiheuttava sen, että kansalaiset eivät saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ovat seuraavia:1. Poliisi ei tutki, koska poliisilla on puutteellinen ammattitaito eikä poliisi hallitse talousrikosasioita. Lisäksi poliisi on laiska ja ylimielinen. On syytä epäillä, että virkamerkki korvaa ammattitaidon.

Otan esimerkkinä Oulun poliisin Tapani Tasannon toiminnan.Tässä näyte Tapani Tasannon toiminnasta sähköposteina, jotka hän on lähettänyt minulle:

Erkki Aho
Kiitos alla mainitusta postilähetyksestä. En ole sitä pyytänyt enkä sitä tarvitse. En ymmärrä minkä takia toimitatte minulle kaikenlaista roskaa, vaikka katsotte minun olevan esteellinen hoitamaan asioitanne. Laitan lähetyksenne ns öömappiin.Mitä tulee pyytämäänne kuulustelupöytäkirjaan, pyydän tarkentamaan mitä ja milloin tehtyä kuulustelua pyytönne koskee.

Ystävällisin terveisin
Tapani Tasanto
rikoskomisariopuh. 0718765845, 040-5237150

Erkki Aho
Sain jälleen postitse lähettämäänne roskapostia. Teillä on ilmeisesti meneillään vanhojen ( 7.7.1998 menossa) asiakirjojen hävitysviikot. Pyydän vastaisuudessa toimittamaan hävitettäväksi tarkoittamanne paperit asianmukaisen yrityksen käsittelyyn, ellette voi niitä itse tuhota. Laitan tämänkin lähetyksen ns ö-mappiin myöhemmin tuhottavaksi. Niitä ei siis missään tapauksessa arkistoida.

Ystävällisin terveisin
Tapani Tasanto
rikoskomisariopuh. 0718765845, 040-5237150

On huomattava, että tässä tapauksessa poliisi Tapani Tasanto on tutkinnanjohtajana ja hän on antanut asiassa myös seuraavan määräyksen


Kuten huomataan, niin Tapani Tasannon toimintaa on syytä esitutkintalain ja poliisilain vastaiseksi ja myös selkeästi rikoslain vastaiseksi.Poliisissa toimii kollegiaalinen suojelujärjestelmä.

Katso
Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle

Tässä on rikokset ja todistusaineistot
DVD Mayday from Finland

PR-talojen markkinoilta poistaminen


Totuus asioissa

2. Syyttäjän toiminta on tietoisen rikollista.
Katso syyttäjä Kirsi Männikön toiminta

Katso syyttäjä Sulo Heiskarin toiminta

Korruption isä
Mikko Niskasaaren blogi
http://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Sulo Heiskari on toiminut syyttäjänä asiassa, jossa minut on haastettu oikeuteen lainan myöntäneen pankinjohtajan Mauri Ylitalon tietämättä. Haasteen on tehnyt nykyinen Jokilaaksojen poliisipäällikkö Petri Oulasmaa. Haaste on tehty väärillä tiedoilla ja tavoitteena on ollut vain minun mustamaalaminen rikolliseksi sen jälkeen, kun yritys on saatu rikollisesti kaadettua.. Tämä oli normaali systeemi pankkikriisiasioissa. Mauri Ylitalo on valmis todistamaan asian oikeudessa. Nyt Mikko Kovalaista käytetään rikosliigan käsikassarana minua vastaan ja hävitetään tutkinnanjohtaja Tapani Tasannon toimesta todistusaineistoja Mikko Kovalaisen tekemisistä. Syyttäjä Esa Mustosen rooli rikoksissa on kiistaton, mutta poliisi ei tutki, vaan suojelee ja peittelee rikollista toimintaa. Katso väärä tuomio (liite), mikä on purettavana korkeimmassa oikeudessa.

Kalajoella 16.03.2011

Erkki Aho Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja: